Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Berbec şi bărbatul din Rac

Horoscop: Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Berbecul este o zodie de foc, patronată de Marte. Compatibilitatea sexuală dintre aceşti doi nativi este în general redusă. Nu există între ei o atracţie deosebită, iar în cazul în care formează un cuplu, nu se poate spune că au o relaţie prea bună.

14 oct. 2015, 13:41
Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Berbec şi bărbatul din Rac

Pasiunea lipseşte adesea când vine vorba de relaţiile amoroase dintre aceşti nativi. Femeia din zodia Berbec este impulsivă, pasională şi îndrăzneaţă în pat, dar şi în viaţa de zi cu zi, în timp ce bărbatul din zodia Rac este foarte sensibil, supărăcios şi adesea instabil.

Fiecare gest al femeii născute în zodia Berbec poate fi interpretat greşit de nativul din Rac, care are nevoie de multă afecţiune şi de reconfirmarea constantă a sentimentelor pe care i le poartă partenera sa. Iar nativa din Berbec este mult prea independentă pentru asta.

De asemenea, impulsivitatea acesteia riscă să-l tulbure foarte mult pe bărbatul din Rac. Niciunul dintre ei În general, şansele ca aceşti nativi să formeze un cuplu rezistent în timp şi compatibil din punct de vedere sexual sunt destul de mici, scrie eva.ro.