Horoscop complet 22 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 22 mai vine cu o serie de surprize pentru toti nativii zodiacului care vor simti, in marea lor majoritate, ca le sunt rasplatite eforturile pe mai toaste planurile.

22 mai 2014, 05:32
Horoscop complet 22 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC

Berbecii se bucura de aprecierea persoanei iubite care ii va surprinde cu o propunere neasteptata. Poate fi vorba de o cerere in casatorie sau de propunerea de a va muta impreuna. Orice ar fi, visati la acest lucru de ceva vreme.

TAUR

Taurii au dat recent de bani si isi doresc cat se poate de mult sa iasa din rutina. Asa ca nu vor mai sta pe ganduri, isi vor lua concediu si vor pleca alaturi de jumatatea lor pentru cateva zile intr-o scurta vacanta care le va prii de minune.  

GEMENI

Gemenii simt in sfarsit ca au scapat de presiunea locului de munca si ca se pot relaxa. Au timp mai mult sa doarma si sa aiba grija de ei. Se relaxeaza mergand la sala si in compania persoanei iubite. Mai mult decat atat, acum incepe perioada in care vor face din ce in ce mai multi bani.

RAC

Racii pot rasufla usurati in sfarsit in urma problemelor de sanatate pe care le-au avut recent. Se simt plini de energie iar acest lucru nu va trece nevazut la locul de munca. De aceea se prevede o prima salariala.

 LEU

Leii au de gand sa le faca o surpriza placuta persoanei iubite si au mari bataio de cap cu pregatirile. Insa, pana la urma, vor constata ca tot efortul a meritat si ca aprecierea jumataii lor va fi imensa.

FECIOARA

Fecioarele sunt pline de energie si debordeaza de buna-voie. Ii vor molipsi si pe cei din jur cu felul in care se simt si acest lucru va duce eventual la o mare petrecere. Este posibil sa va cunoasteti jumatatea in urmatoarele zile.

Citeste mai mult pe lyla.ro