Horoscop complet joi, 11 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Asteptarile mari ne motiveaza astazi, motiv pentru care depunem mai mult efort si punem mai mult suflet in realizarea planurilor noastre. Totusi, nu toate planurile sunt realizabile, iar nativii unor zodii risca sa-si iroseasca energia degeaba astazi daca nu analizeaza la rece informatiile de care dispun.

11 dec. 2014, 06:26
Horoscop complet joi, 11 decembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Berbecii apasa puternic pe acceleratie si sunt determinat sa demonstreze tuturor de ce sunt in stare. Insa omit anumiti factori esentiali situatiei lor de fapt si refuza sa primeasca sfaturi de la persoane avizate. Motiv pentru care exista astazi riscul sa o dea in bara cu o anumita chestiune, fie pe plan profesional, fie pe plan personal.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Taurii par sa fie acoperit de o cuvertura foarte comoda si calduroasa, planeta lor cheie – adica Venus – protejandu-i mai mult decat deobicei. Va fi o zi linistita pentru Tauri. Indiferent ce probleme ar putea aparea, ei vor finaliza ziua cu o stare de spirit impacata.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Gemenii trebuie sa fie cu bagare de seama pe plan personal. Exista riscul aparitiei unor detururi inutile in ceea ce priveste relatiile lor, iar daca nu sunt atenti la vorbele si la actiunile lor risca sa-si complice masiv urmatoarele saptamani. Gemenii navigheaza in ape tulburi si tind sa treaca cu vederea sfaturile si sustinerea primite de la cei dragi.

RAC – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Racii au impresia ca dragostea si relatia de cuplu ar trebui sa fie la fel de lejere ca o plimbare in parc intr-o zi insorita de mai, insa realitatea ii loveste destul de dur. Nativii din Rac constientizeaza, intr-un final, cat de complicata este de fapt natura relatiei lor de cuplu. In loc sa se panicheze, mai bine incearca sa-si caute si propriile hibe care pot fi cauze ale tensiunilor in dragoste.

LEU – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Desi Leii inca nu au finalizat tot ce aveau de facut, astazi intrezaresc crampeie din ce-i asteapta in viitorul apropiat. Sunt chiar incantati si se entuziasmeaza tot mai mult. Totusi, nu ar trebui sa omita anumiti factori care ar putea sa le dea planurile peste cap si, mai cu seama, nu trebuie sa se angajeze la cheltuieli majore pentru ca risca sa termine anul cu datorii.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 11 decembrie
Fecioarelor nu le este usor sa se deschida emotional si sa permita altor oameni sa se apropie de ei. Prefera sa ramana in cercul lor foarte mic de apropiati. Insa pentru a evolua trebuie sa-si dezvaluie atat planurile, cat mai ales dorintele, chiar si intr-un mediu profesional care li se pare usor ostil.

Continuarea pe Lyla.ro