Horoscop complet joi, 22 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi, 22 ianuarie, este plina de evenimente care mai de care mai neasteptate pentru fiecare nativ al zodiacului. Se prevad mari schimbari financiare, in amor si la locul de munca.

22 ian. 2015, 07:04
Horoscop complet joi, 22 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

berbecii dau din colt in colt din cauza ca trebuie sa dea o serie de ezplicatii persoanei iubite cu privire la o infidelitate. Este posibil ca pana la finalul zilei sa se trezeasca singrui.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

Taurii pierd o suma importanta de bani joi, din cauza unor alegeri gresite in afaceri. Insa, reusesc intr-un fel sau altul sa isi pastreze cumpatul si astfel ajung spre seara sa aiba deja un nou plan de a face bani.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

Pentru Gemeni ziua de joi este insa foarte buna. Sunt platiti substantial pentru un serviciu facut unei cunostinte si colac pestepupaza persoana iubita se dovedeste a fi din ce in ce mai romantica cu ei.

RAC – horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

Zi obiznuita pentru Raci, fara mari evenimente joi. O vor petrece in sanul familiei si vor reusi sa puna pe picioare o serie de planuri care le vor aduce bani frumosi in viitorul apropiat.

LEU – horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

Ziua de joi este plina de speranta pentru Lei. Nativi acestei zodii vor avea marea surpriza sa le fie propus un loc de munca pe care-l asteptau de mult timp. Acest lucru ii va insufleti foarte mult.

FECIOARA- horoscopul zilei de joi, 22 ianuarie

Fecioarele pe de alta parte au de furca la locul de munca. se pare ca superiorii lor nu sunt multumiti deloc de felul in care isi fac datoria si ii vor trage la raspundere pe nativii din Fecioara.

Continuarea pe Lyla.ro.