Horoscop complet joi, 4 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi, 4 septembrie aduce o serie de probleme financiare pentru unii nativi si o serie de schimbari pe plan amoros pentru altii. Vizati sunt mai ales nativii din a doua jumatate a horoscopului.

04 sept. 2014, 05:33
Horoscop complet joi, 4 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Berbecii au parte de o serie de surprize neplacute azi, din cauza ca s-au lasat prea mult dusi de val in ultima vreme si au cheltuit peste masura. Astfel, isi vor da seama ca au ajuns la fundul sacului si ca au sanse foarte mici sa-si revina in viitorul apropiat.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Taurii simt din ce in ce mai multa presiune din partea sefilor, din cauza ca au neglijat termenele care le-au fost date. Asa ca oboseala isi va spune cuvantul si este posibil sa clacheze in cele din urma. Ar fi indicat insa sa-si pastreze rabdarea si sa se gandeasca de doua ori inainte sa deschida gura.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Gemenii au parte de o zi foarte calma si cu multe surprize placute pe plan financiar. Ajung sa isi realizeze foarte multe dintre planuri si sa puna la punct cam toate micile probleme pe care le-au avut in ultima vreme. Si cu dragostea stau foarte bine iar sanatatea nu le mai joaca deloc feste.

RAC – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Racii au si ei parte de o zi plina de liniste, chiar daca ultimele zile ale acestei saptamani au fost destul de agitate. Se vor bucura de compania membrilor familiei si isi vor da seama de cat de importante sunt cu adevar unele lucruri.

LEU – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Leii au mari susrpize placute din punct de vedere financiar. In sfarsit vor face rost de banii care le sunt necesari pentru a isi plati anumite datorii si totodata vor avea parte de o serie de oportunitati 100% reale si realizabile legate de un loc de munca.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 4 septembrie

Fecioarele simt ca efortul foarte mare depus in ultima vreme le afecteaza cat se poate de mult. Abia asteapta sa termine treburile pe care le au pentru a se retrage si pentru a se odihni asa cum isi doresc de foarte multa vreme.

Continuarea pe Lyla.ro