Horoscop complet luni 12 mai. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 12 mai: Inceputul saptamanii se arata cat se poate de benefic pentru majoritatea zodiilor, mai ales ca toti nativii sunt cat se poate de energici. Asa ca se prevad momente fructuoase, mai ales la locul de munca si totodata castiguri banesti substantiale.

12 mai 2014, 05:40
Horoscop complet luni 12 mai. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Berbecii vor fi dispusi sa puna osul la treaba mai mult decat in alte zile pentru a se asigura ca beneficiile de care se bucura nu le vor fi luate. Totusi, eforturile lor nu vor avea efectul scontat, cel putin nu pe moment. Se prea poate sa fie nevoie sa adopte o stragegie noua. Pe langa bunavointa, berbecii vor fi nevoiti sa actioneze mai mult in interes propriu.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Desi taurii obisnuiesc sa gandeasca inainte sa spuna ce au pe suflet, faptul ca sunt nevoiti sa tina un secret ii face sa se simta tot mai agitati, mai putin confortabili. Totusi, nu trebuie sa-si faca griji ca vor supara pe cineva apropiat lor. Pana una alta, nu conteaza atat de mult detaliile mesajului transmis de taur, cat atitudinea lor onesta si intentiile lor bune in discutiile cu ceilalti.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Chiar si cu cele mai bune intentii, gemenii ar putea supara pe cineva important din anturajul lor, cineva care are putere de decizie asupra lor sau cineva a carui parere conteaza mult pentru nativii acestei zodii. Gemenilor le este recomandata adoptarea unei atitudini mai umile, mai modeste. Uneori, nu strica sa-si ceara scuze chiar daca intentiile lor au fost, initial, bune.

RAC – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Racii simt ca sunt intr-un punct in care nu mai au nimic de pierdut, motiv pentru care sunt dispusi sa-si asume riscuri, in ciuda preferintelor lor pentru confort si siguranta. Din fericire, chiar nu au lucruri importante de pierdut, motiv pentru care se pot manifesta liber si pot spune exact ceea ce gandesc in relatiile cu cei din jur.

LEU – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Planul de atat al nativului din leu, la inceputul saptamanii, este impresionant, dar nu perfect. Situatia generala a leului este in proces de schimbare. Poate fi vorba de situatia de la locul de munca sau din viata personala. Oricum ar fi, o decizie luata pripit astazi ar putea fi nepotrivita a doua zi, pentru ca situatia de fapt este in continua schimbare. Leii ar trebui sa se fereasca de la a lua hotarari majore, ci sa astept cu rabdare desfasurarea evenimentelor.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 12 mai

Fecioarele isi vor putea directiona starea de nervozitate spre productivitate. O mie si unul de ganduri le strabat prin minte, iar de o parte din ele ar putea chiar sa se foloseasca in activitatile zilnice. In jurul lor sunt oameni care ar putea fi impresionati de initiativele lor ingenioase, chiar daca, la prima vedere, ar putea parea radicale. Este momentul potrivit de afirmare!

Continuarea pe Lyla.ro