Horoscop complet luni, 15 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE 2014: Ziua de luni se arata a fi cat se poate de pestrita pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales dupa un weekend destul de agitat, in special pentru cei din a doua jumatate a horoscopului.

15 sept. 2014, 04:17
Horoscop complet luni, 15 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

Berbecii au atat de multe de facut astazi incat nu stiu cum sa se mai imparta. Lipsa chefului o sa le puna si mai multe bete in roate si, invariabil, vor lasa unele treburi pe zilele urmatoare. Insa pe plan social o duc bine Berbecii. Primesc aprecieri din partea unor oameni din mediul profesional de la care nu se asteptau, fapt care o sa le ridice mult starea de spirit.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

Aceasta zi li se pare Taurilor ideala pentru a ramane acasa si a se concentra pe proiectele lor creative, pe visurile lor realizabile. Insa, nu pot sa se sustraga de la obligatiile profesionale sau sociale pe care le au, iar pe parcursul zilei se vor ivi si alte treburi de rezolvat care nu pot suferi amanare. Se revolta in sinea lor, se enerveaza, se intristeaza, iar la final de zi vor cadea epuizati in pat. Insa vor resimti totusi o stare de multumire cand se linistesc, pentru ca stiu ca au scos-o la capat cu brio.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

Gemenii se vor afunda intr-o multime de nimicuri de serviciu, insa chiar si asa nu-si pierd perspectiva asupra obiectivelor mari pe care si le-au propus. Chiar daca rezultatele eforturilor lor nu sunt tangibile imediat, putin cate putin isi paveaza drumul spre realizarea planurile personale pe care si le-au facut.

RAC – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

O problema financiara apare in viata Racilor, iar acest aspect o sa le consume mult din energie. Cauta solutii viabile pentru a iesi la liman si, chiar daca in prima instanta ii cuprinde panica, le vor gasi. Mai mult, cineva apropiat le va intinde o mana de ajutor in rezolvarea problemei financiare.

LEU – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

Leii depun eforturi sa-si tina pentru ai gandurile si planurile pe termen scurt, insa unii oameni din jur o sa-i „miroasa” de indata si o sa-si dea seama ce pun la cale. Leii ar putea primi feedback negativ de la unii apropiati care nu sunt de acord cu viziunea lor.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

Fecioarele nu-si divulga nici macar un gand cu privire la ce se intampla azi si au motive intemeiate sa tina secret anumite pareri proprii. Unele persoane din jurul lor nu au aceeasi viziune cu nativii din Fecioara si nici nu dispun de capacitatea de a intelege ca lumea nu se imparte in alb si negru asa cum au ei impresia. Astfel ca cea mai buna decizie a Fecioarelor astazi este sa nu discute ce gandesc pentru a nu crea conflicte in detrimentul lor.

Continuarea pe Lyla.ro