Horoscop complet luni, 18 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de luni, 18 august, se arata a fi destul de benefica pentru majoritatea nativilor zodiacului, in ciuda faptului ca pentru cei din a doua jumatate pot aparea o serie de schimbari importante.

18 aug. 2014, 03:58
Horoscop complet luni, 18 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop Berbec – horoscop luni 18 august

Berbecii se confrunta cu o serie de schimbari la locul de munca iar acest lucru le cam da planurile peste cap. Este important sa isi pastreze calmul si sa isi vada de drumul kor, fara sa se gandeasca prea mult la alte persoane. Oricum ar fi, pe termen lung nu vor avea de suferit.

Taur – horoscop luni 18 august

Pentru Tauri ziua de luni este prea linistita, iar acest lucru le da mult de banuit. Mai ales din cauza ca in ultima vreme nu au simtit prea multa implicare din partea persoanei iubite in relatie. Taurii ar trebui sa inceapa sa-si puna o serie de intrebari cu privire la viitorul lor amoros.

Gemeni – horoscop luni 18 august

Ziua de luni se simte ca fiind prima zi dintr-un viitor apropiat si pe termen lung cat se poate ded luminos. La locul de munca au reusit in sfarsit sa scape de un dusman care le-a facut mari probleme in ultimii doi ani. Iar acest lucru ii face sa se simta plini de energie si sa capete din ce in ce mai multa incredere in propriile forte.

Rac – horoscop luni 18 august

Racii par sa inceapa saptamana in echilibrul pe care il cautau de mult timp. Acest lucru se datoreaza in primul rand armoniei din familie dar si a stabilitatii financiare din ultima vreme. Cu sanatatea stau din ce in ce mai bine si se simt foarte confortabil in sanul faimliei.

Leu – horoscop luni 18 august

Leii au un inceput de saptamana plin de promisiuni care, daca se adeveresc, ii vor duce pe acesti nativi pe culmile fericirii. Este important insa sa nu va puneti increderea in toate persoanele din jur si sa incercati sa luati orice decizie dupa ce va sfatuiti cu jumatatea voastra.

Fecioara – horoscop luni 18 august

Ziua de 18 august este oarecum nefasta pentru fecioare. Isi dau seama ca nu stau atat de bine cu banii precum isi inchipuiau iar acest lucru ii aduce pe nativii acestei zodii aproape in pragul disperarii. Din fericire, rudele va poarta de grija si nu va vor lasa sa picati prea mult. Atentie mare insa la nervi din cauza ca va pot face probleme la locul de munca.

Continuarea pe Lyla.ro