Horoscop complet luni, 19 mai: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Pe masura ce Luna patrunde in Varsator, tot mai multi dintre noi vom fi tentati sa ne concentram mai mult asupra unor probleme existentiale, lasandu-ne deoparte chestiunile aparent superficiale.

19 mai 2014, 06:31
Horoscop complet luni, 19 mai: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 19 mai

Chiar daca Berbecii au de indeplinit obligatii importante astazi, ei vor gasi o cale prin care sa-si coopteze prietenii pentru ca munca lor sa fie mai relaxanta, mai distractiva. Toate se intampla pe masura ce planeta Marte le traverseaza Casa a VII-a a Parteneriatului. Totusi, Berbecii trebuie sa fie atenti la impulsurile “razboinice” care-i traverseaza tocmai datorita prezentei lui Marte. Ei vor fi tentati sa respinga orice idee sau sfat contrar propriilor lor pareri. Berbecii trebuie sa dea dovada de diplomatie si de cumpatare pentru a nu isca conflicte aprinse cu persoanele cu care interactioneaza astazi.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 19 mai

Taurii vor incerca sa-si etaleze inteligenta in fata tuturor pentru a se afisa drept lideri in orice situatia. Faptul ca reusesc sa fie cu doi pasi inaintea celorlalti o sa le permita sa detina controlul in situatiile cu care se vor confrunta. Insa acest lucru ar putea sa le atraga invidia anumitor persoane din jurul lor care nu agreaza atitudinea lor “sefista”, cu atat mai mult cu cat Taurii se vor considera indreptatiti sa dea “indicatii” si sa delege anumite “sarcini” altor persoane. Atentie la atitudine si la modul de a pune problema! Chiar daca au dreptate, Taurii nu trebuie sa actioneza intr-un mod care lezeaza ego-ul fragil al vreunui apropiat, pentru ca risca sa strice unele relatii cladite in timp prin truda.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 19 mai

Gemenii se vor gandi mai mult la propriul viitor, la ceea ce-si doresc sa faca, la ce asteptari au, iar imaginatia lor le va oferi numeroase idei noi. Pe de alta parte, ei se vor simti infranti in momentul in care vor constientiza ca nu toate planurile si dorintele lor sunt realizabile (cel putin, nu usor!) din cauza faptului ca trebuie sa includa anumite persoane foarte apropiate lor in perspectiva de viitor. Inainte sa-si conceapa mintal un drum, Gemenii ar trebui sa discute cu persoanele dragi direct implicate in vietile lor. In caz contrar, planurile lor ar putea sa esueze din start pentru ca genereaza un sentiment de excludere in randul unei persoane apropiate foarte importante.

RAC – horoscopul zilei de luni, 19 mai

Racii au reusit, o anumita perioada, sa gaseasca un echilibru intre nevoile personale si responsabilitatile publice pe care le au. Insa, acum, un conflict cu un prieten apropiat sau chiar cu partenerul de cuplu ar putea sa le dea eforturile peste cap, sa-i tulbure in asemenea masura incat le va fi foarte greu sa performeze in activitatea de zi cu zi. Racii nu se vor impiedica de chestiuni superficiale care apar in jurul lor si simt nevoia sa se destainuie la un nivel mai profund. Insa teama ca ar putea fi raniti ei insisi sau ar putea rani pe cineva foarte drag spunand exact ceea ce simt ii infraneaza. In ciuda acestei greutati, destainuirea este singura cale prin care pot scadea presiunea asupra propriului psihic.

LEU – horoscopul zilei de luni, 19 mai

Desi isi pun mari sperante intr-o relatie noua, Leii ar putea suferi de schimbari drastice ale starii lor emotionale. Toanele lor ar putea afecta relatia cu cineva in care chiar se incred si pe care il considera un element important in propriul viitor. Insa teama de abandon nu trebuie sa fie un impediment in a aprofunda legatura emotionala cu acea persoana.

Citeste mai mult pe lyla.ro