HOROSCOP COMPLET luni, 29 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni se arata destul de tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca apar schimbari destul de mari atat la capitolul financiar, cat si in dragoste.

29 sept. 2014, 05:44
HOROSCOP COMPLET luni, 29 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Ziua de luni este cu adevarat speciala pentru nativii din Berbec. Incepand de azi vi se vor deschide din ce in ce mai multe porti, mai cu seama pe plan profesional. Asa ca, in sfarsit, va veti da seama ca munca depusa in ultima vreme da roade cu adevarat si va puteti pune in miscare planurile pe care le aveti de ceva timp, cu privire la o investitie majora.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Taurii au o zi de luni destul de grea, avand in vedere ca dupa un weekend destul de relaxant isi dau seama ca au de rezolvat o serie de probleme la locul de munca. Cel mai rau este faptul ca din cauza ca sunt singurii care pot rezolva aceste probleme, toata responsabilitatea pica pe umerii lor, aflandu-se sub atenta supraveghere a superiorilor lor, care, uneori, le cauta nod in papura.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Pentru Gemeni este o zi mare luni. In sfarsit reusesc sa faca primul pas dintr-o lunga calatorie catre unul dintre cele mai importante evenimente din viata or. Acest lucru ii face sa fie din ce in ce mai increzatori in fortele proprii. Mai mult decat atat, castiga foarte multi bani, ceea ce face ca planurile lor sa decurga mai bine decat s-ar fi asteptat.

RAC – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Racii isi dau seama ca au foarte multe motive de bucurie luni, avand in vedere ca intreaga familie le este alaturi. Este vorba despre momente de armonie din ce in ce mai dese care le umplu inima de bucurie. Asadar, incep sa se simta din ce in ce mai protejati in sanul familiei, iar acest lucru le convine foarte mult, avand in vedere starea tensionata din ultima vreme.

LEU – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Leii reusesc luni sa rezolve toate problemele pe care le au din punct de vedere financiar. Asadar, toate amenzile sau facturile pe care nu au reusit sa le plateasca pana acum vor inceta sa mai reprezinte o povara. Mai mult decat atat, persoana iubita le este alaturi in tot ceea ce intreprind, ceea ce le creeaza un mare confort.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 29 septembrie

Luni, Fecioarele se feresc din ce in ce mai mult de persoana iubita. Nativii din Fecioara au ajuns la concluzia ca ar fi cazul sa incheie relatia in care se afla. Ar trebui totusi sa faca ceva in acest sens, pentru a nu face persoana care inca se afla langa ele sa sufere si mai mult in urma deciziei pe care au luat-o, dar nu au comunicat-o.

Citeste mai mult pe lyla.ro