HOROSCOP complet luni, 9 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni, 9 martie, este una dintre acele zile in care nativii zodiacului vor trebui sa ia o serie de decizii ce le vor influenta viitorul apropiat radical. Este vorba despre decizii in ceea ce priveste, in primul rand, persoana iubita si care s-ar putea doevedi cruciale. Insa, unii dintre nativi vor avea cumpene pe plan financiar si la locul de munca.
Alina Costache
09 mart. 2015, 06:43
HOROSCOP complet luni, 9 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Berbecii realizeaza luni ca ar fi cazul sa ia o gura de aer proaspat in ceea ce priveste viata amoroasa. Mai precis, isi dau seama ca relatia in care se afla nu este ceva ce le place asa ca vor fi nevoiti sa-i puna capat cat mai curand posibil. In aceste conditii, ziua de luni s-ar putea termina cu o serie de certuri in cuplu.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Taurii au parte de o zi de luni epuizanta! Se pare ca superiorii nu apreciaza deloc faptul ca nativii acestei zodii sunt destul de revolutionari cand vine vorba de drepturile pe care le au. Din aceasta cauza, nativii din Taur vor avea o serie de momente tensionate la locul de munca luni.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Gemenii pe de alta parte au o zi de luni minunata, in ciuda faptului ca sunt destul de obositi. Vor afea destul de mult de tras la locul de munca, insa spre seara totul se va calma si vor avea timp sa se odihneasca. Mai mult decat atat, persoana iubita le este in permanenta alaturi

RAC – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Zi destul de linistita pentru Raci luni, avand in vedere ca desi au avut o serie de probleme recent, acestea se rezolva. Se vor bucura foarte mult datorita faptului ca vor reusi sa rezolve o problema destul de grava care-i preseaza de cateva zile.

LEU – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Ziua de luni pentru Lei este o zi in care efectiv se vor odihni. Din cauza faptului ca in weekend au avut destul de mult de munca, luni Leii vor alege sa isi petreaca timpul relaxandu-se in sanul familiei. Mai mult decat atat, primesc vesti bune de la una dintre cele mai apropiate rude.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Fecioarele au parte de o zi destul de dificila luni, mai ales din punct de vedere financair. Din cauza ca au ccheltuit peste masura in ultimele luni, au cam ajuns la fundul sacului iar acest lucru ii nelinisteste. Nu reusesc sa se concentreze la locul de munca din cauza problemelor financiar iar acest lucru nu va trece neobservat.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Leguma banală pe care trebuie să o ai la masă. Crește peste tot, dar românii nu prea o includ în meniu. Se feresc de ea, deși e ieftină și se gătește în multe feluri. Face minuni pentru glicemie
Capital.ro
A MURIT chiar astăzi, 8 iunie. Zi de doliu pentru TOATĂ LUMEA presei
Playtech.ro
Acești români, venituri mai mici de la 1 iulie! Riscă să își piardă tichetele
DailyBusiness
Mare atenție când vă alimentați mașinile! Riscați să fiți păcăliți!
Adevarul
Planul Germaniei în caz de război cu Rusia. Populaţia, îndemnată să îşi amenajeze adăposturi în locuinţele proprii
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Kate Middleton, gest emoționant, în ciuda cancerului. Ce a făcut viitoarea regină
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
SCANDAL monstru în TRANSILVANIA. Se întâmplă chiar înainte de alegeri: Pur şi simplu minte
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
VIDEO Vieți curmate mult prea devreme. Bianca și Patrizia, tinerele care au sfârșit îmbrățișate în apele unui râu din Italia, conduse pe ultimul drum
substantial.ro
Jurnalistul Michael Mosley, dispărut pe insula Symi. Căutările continuă neîncetat
MediaFlux
DOLIU în ROMÂNIA! A murit un mare ROMÂN
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'