Horoscop complet marţi, 15 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de marti vine cu multe surprize pentru majoritatea nativilor zodiacului. Unii dintre ei au parte de vesti bune iar pentru altii se simte tensiunea zilelor trecute. Totodata, majoritatea nativilor au schimbari la locul de munca.

15 iul. 2014, 03:56
Horoscop complet marţi, 15 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 15 iulie

Intentiile unei anumite persoane din anturajul Berbecilor ar putea sa nu fie tocmai oneste. Mai mult, exista riscul ca acea persoana, femeie sau barbat, sa actioneze in detrimentul nativului dn Berbec. Nativii acestei zodii ar trebui sa fie precauti in relatiile colegiale si amicale. Daca cineva actioneaza in asa fel incat le creeaza probleme, nu ar trebui fie o surpriza total neasteptata. Pana una alta, Berbecii nu pot controla intentiile altora, indiferent cat de bine intentionate sunt ele. 

TAUR – horoscopul zilei de marti, 15 iulie 

Taurii ar putea intampina dificultati in a-si gestiona sentimentele si trairile pe care au incercat o perioada sa le ascunda de ochii celorlalti. Mai mult, ar putea rabufni, lasandu-i pe cei apropiat total mirati de reactia lor, tocmai pentru ca acestora li s-au ascuns anumite framantari. In felul acesta, scorpionii risca sa iste conflicte chiar in relatiile cu cei apropiati lor. Putin precautie si cumpatare. De acestea au nevoie nativi din Taur pentru a nu genera o situatie tensionata in relatia cu persoana draga care poate nu poarta vina frustrarilor lor. 

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 15 iulie 

Sa-si mentine simtul practic comcomitent cu analizarea rezervei emotionale ar putea fi o adevarata provocare pentru Gemeni. Ei vor fi tot mai atrasi de lumea lor interioara, dorind sa se scufunde in ea, sa se detaseze de exterior, adoptand o privire analitica, dar si melancolica cu privire la propria situatie de fapt, la propriile trairi, nevoi si aspiratii. Insa, Gemenii ar putea sa se trezeasca exact cand nu vor trasi inapoi in realitate de apropiati, colegi de munca sau prieteni. Le va fi dificil sa mentina un echilbru intra starea lor emotionala si responsabilitatile zilnice, fara a se pune pe sine pe plan secund.

RAC – horoscopul zilei de marti, 15 iulie 

Desi Racii vor fi mai nerabdatori decat de obicei, firea lor responsabila o sa-i tina departe de la a comite vreo gafa sau de la a face un gest nesabuit care sa-i coste multe. Spre norocul lor, Racii vor descoperi in sine o rezerva de energie pentru a duce la bun sfarsit multe treburi care statea de ceva vreme pe lista lor de sarcini.

LEU – horoscopul zilei de marti, 15 iulie 

Leii ar trebui sa se increada in ceea ce le spune propriul corp, de la nodul in stomac la stare de agitatie care ii poate cuprinde, nu doar pe intelect pentru a gasi o solutie la o problema care-i macina. Mai ales in relatiile cu colegii de serviciu, Leii ar trebui sa se increada in propriile instincte si sa tina cont ca faptele prezentate de ceilalti ar putea fie sa nu fie adevarat, fie sa fie doar partial adevarate./span>

FECIOARA– horoscopul zilei de marti, 15 iulie

Nu este tarziu ca Fecioarele sa-si revizuiasca planurile pentru urmatoarele zile pentru a descoperi din timp ceva important ce au omis. Fecioarele nu ar trebui sa piarda timpul discutand in contradictoriu cu cei apropiati despre nimicuri, ci ar trebui sa-si organizeze astfel timpul si mintea incat sa se poate concentra si actiona spre indeplinirea unui proiect foarte important lor, indiferent daca este pe plan profesional sau familial.

BALANTA –horoscopul zilei de marti 15 iulie

Balantele au avut un sfarsit de saptamana destul de relaxant iar acum ca au bateriile pline vor deborda de energie. Iar acest lucru ii va molipsi si pe cei din jur si tocmai de aceea acesti nativi se vor bucura de atentia pe care si-o deoresc mereu. Iar aces lucru poate aduce si beneficii financiare.

Citeşte mai mult pe lyla.ro