Horoscop complet marţi, 16 septembrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

În ciuda proceselor de conştiinţă pe care şi le fac majoritatea nativilor zodiacului, ziua de marţi, 16 septembrie, poate fi considerată una dintre cele mai prolifice ale acestei luni, cel puţin când vine vorba de introspecţie şi dezvoltare personală.

16 sept. 2014, 06:08
Horoscop complet marţi, 16 septembrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
Berbecilor le este recomandat sa “inoate” sub radar, sa-si vada de propriile treburi fara sa atraga atentie nedorita asupra lor, caci ar putea aparea obstacole sau chiar rele intentii care risca sa le dea peste cap planurile.
 
TAUR – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
Taurii se afla in culmea ciclului excentric personal si sunt dispusi sa demonstreze multe prin cai neortodoxe. Atentie la anumite persoane din jur care ar putea sa-i priveasca cu ochi rai. Pana una alta, Taurii trebuie sa constientizeze ca scopul nu scuza mijloacele.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru
 
GEMENI – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
In mod bizar, Gemenii se simt destul de confortabili cu starea lor actuala de izolare, chiar daca, in sinea lor, nu sunt multumiti de ce au si-si doresc in mod evident mai mult. Disciplina personala este modalitatea potrivita pentru a se indrepta in directia buna.
 
RAC – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
Evenimentele zilei nu sunt in concordanta cu planurile Racilor, insa, atat timp cat nativii acestei zodii nu se vor incapatana sa-si manifeste in mod prea dur autoritatea, ei vor putea trece de orice obstacol care le vine in cale.

Citeşte şi Horoscop. Ce te face să suferi cel mai mult, în funcţie de zodia ta
 
LEU – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
Leii pasesc cu grija inainte si amana luarea anumitor decizii pentru ca in fata lor li s-au asternut mai multe oportunitati din care nu stiu exact ce sa aleaga. O gandire la rece ar putea sa-i ajute, dar sa nu uite totusi sa tina cont de dorintele lor personale atunci cand decid incotro sa o ia.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie
 
Fecioarele sunt tot mai dornice sa-si exprime sentimentele in relatia de cuplu sau fata de persoana care le suscita interesul emotional. Trebuie sa gaseasca, insa, o cale prin care sa se faca intelesi fara a lasa loc la interpretari.
 
Continuarea pe Lyla.ro.