Horoscop complet marţi, 2 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Suntem tot mai concentrati pe pragmatism, pe aspectele concrete, tangibile ale vietii de zi cu zi si ne reprimam emotiile sperand ca obiectivitatea ne va conduce la succes. Desi in teorie aceasta strategie functioneaza, multi dintre noi descoperim ca in practica nu-i totul chiar atat de simplu.

02 sept. 2014, 05:24
Horoscop complet marţi, 2 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

O conversatie, poate o veste neasteptata sau, pur si simplu, descoperirea unor informatii care ne-au fost private pana acum vor alimenta sentimentul de incertitudine si chiar de teama al Berbecilor. Nativii acestei zodii trebuie sa fie precauti, sa evite sa urmeze vechile lor tipare pentru ca risca sa comita o greseala mai veche.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

Desi Taurii sunt, de regula, destul de hotarati in ceea ce priveste directia aleasa, nu obisnuiesc sa se abata de la drum, se vor vedea nevoiti sa faca niste detururi azi. Vor resimti si o usoara frustrare pentru ca motivele pentru care-si lasa planurile deoparte nu tin de ei, nu au fost generate de ei. Mai mult, sunt nevoiti sa drege busuiocul pentru o alta persoana.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

Abilitatea naturala a Gemenilor de a gandi pragmatic, dar in profunzimea lucrurilor functioneaza la capacitate maxima, asadar nativii acestei zodii ar trebui sa o valorifice cat se poate de mult, atat in mediul profesional, cat si acasa. Ar putea descoperi o noua fateta a unei situatii considerate problematice si chiar sa intrezareasca o solutie.

RAC – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

Racii constata ca intampina dificultati in comunicarea cu oamenii din jur. Nu intr-atat abilitatile lor de comunicare sunt problema, ci starea lor de spirit. Simt nevoia sa se ascunda si sa nu raspunda la niciun fel de solicitari. Risca sa aiba parte de discutii aprinse daca dau inapoi intr-o chestiune importanta din viata personala.

LEU – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

Leii isi doresc mai multa schimbare decat ceea ce le ofera prezentul. Dornici de noutate, tot ceea ce este „vechi” ii intristeaza, le taie avantul si chiar ii irita emotional. Nerabdarea lor poate duce la actiuni nu tocmai bine gandite si, implicit, la consecinte.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 2 septembrie

Fecioarele vor reusi sa vada clar, per ansamblu o situatie problematica pe care nu reuseau sa o rezolve. Isi regasesc linistea interioara si astfel multe dintre chestiunile zilei care, initial, ii creau probleme vor parea derizorii.

Continuarea pe Lyla.ro.