Horoscop complet marţi, 3 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Marţi, merita sa facem un efort, sa dam tot ce-i mai bun din noi pentru ca sunt sanse mari sa se iveasca o oportunitate la care nici macar nu speram.

03 iun. 2014, 03:46
Horoscop complet marţi, 3 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 3 iunie

Berbecii simt ca detin toate ingredientele pentru a construi un plan aproape perfect prin care sa-si atinga obiectivele. Nativii acestei zodii se simt increzatori in propria viziune, in faptul ca finalitatea va fi exact cum si-au inchipuit-o. Insa, optimismul lor ascunde o nesiguranta. Berbecii simt, totusi, ca le scapa un detaliu din plan, o informatie pe care ar fi trebuit sa o primeasca din exterior, fapt care le genereaza o oarecare neliniste. Berbecii, care adora sa fie vesnic in control, trebuie sa se impace cu ideea ca nu se pot lupta cu neprevazutul.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 3 iunie

Taurii ar putea suferi o usoara cadere emotionala pe masura ce-si dau seama ca eforturile suplimentare pe care le depun nu sunt suficiente pentru a ajunge la destinatie. Nativii din Taur ar putea sa-si ridice mai multe semne de intrebare, cum ar fi de ce ei muncesc cu atata daruire si nimanui din jur nu pare sa le pese de eforturile lor. Astfel apare frustrarea. Taurii trebuie sa se adune si sa nu permita nimanui sa le favorizeze caderea. Respirati adanci si inarmati-va cu rabdare.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 3 iunie

Totul pare in ordine la inceputul zilei, insa ar putea aparea pe parcurs ceva care sa-i scoata pe Gemeni din ritmul lor, sa le ingreuneze munca si chiar sa le zadarniceasca eforturile depuse in ultima perioada. Astfel ca energia nativilor din Gemeni ar putea fi data peste cap, motiv pentru care exista riscul unei rabufniri. Gemenii trebuie sa fie cu mare bagare de seama, sa se tempereze pentru ca un moment impulsiv ar putea sa schimbe parerea buna unei persoane cu putere de influenta asupra viitorului nativilor acestei zodii.

RAC – horoscopul zilei de marti, 3 iunie

Racii isi intra in ritm mai greu si sunt tentati sa amane anumite treburi pe fondul unor factori care le tulbura puternic puterea de concentrare. Nativii acestei zodii nu trebuie sa se lase dusi de val, tulburati de propriile ganduri caci exista oameni importanti in jurul lor care se bazeaza pe ei si care nu au nicio vina in ceea ce priveste starea usor haotica a Racilor. Odata ce s-au inhamat la o treaba, Racii trebuie sa o duca pana la capat. Daca bat in retragere o sa-si creeze tot mai multe probleme ce vor veni in cascada.

LEU – horoscopul zilei de marti, 3 iunie

Leii vor da dovada de mai mult dramatism decat in mod normal, exagerand in reactii si in opinii, fapt care prezinta multe riscuri asupra relatiilor interumane – fie ele profesionale, fie personale. Adora sa fie in centrul atentiei, dar este momentul sa-si dea seama ca lumea nu se invarsteste in jurul lor.

Citeste continuarea pe Lyla.ro