Horoscop complet marţi, 9 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii multor zodii vor da dovada de putere de analiza si vor refuza orice implicare a apropiatilor care au impresia ca ei stiu mai bine ce au ei nevoie.

09 sept. 2014, 05:53
Horoscop complet marţi, 9 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie

Berbecii se straduiesc sa afle informatii ascunse cu privire la o anumita chestiune, dar nu cu scopul de a tulbura apele, ci pentru ca sunt nevoiti sa ia o decizie destul de importanta si nu vor sa actioneze gresit pe fondul informarii lor partiale. Insa incercarile Berbecilor de a afla cat mai mult ar putea incomoda anumite persoane, mai ales pe plan personal. Astfel ca nativii acestei zodii trebuie sa actioneze cu manusi daca nu vor sa creeze tensiuni.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie 

Taurii nu au starea necesara pentru a negocia anumite aspecte care, pana una alta, lor li se par clare. Insa, exista anumite persoane din cercul lor profesional care pun presiune asupra Taurilor si incearca sa le influenteze deciziile. Acest lucru ar putea sa-i scoata din minti pe nativii din Taur si, in ciuda eforturilor lor de a actiona rational si cu diplomatie, exista riscul ca ei sa rabufneasca. 

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie 

In ciuda tentativelor apropiatilor, Gemenii vor refuza sa faca orice ce este in afara zonei lor de confort. Nu sunt dispusi la sacrificii, nici macar la compromisuri. Nativii din Gemeni sunt tentati sa actioneze intr-un mod ce poate fi considerat egoist de unii apropiati, insa aceasta atitudine vine pe fondul tuturor compromisurilor trecute facute de Gemeni, in urma carora nu s-au ales cu mai nimic. Gemenii sunt tot mai determinati sa actioneze in interesul lor. Atentie insa la acele persoane foarte apropiate lor, caci risca sa-i raneasca prin gesturile, vorbele sau actiunile lor fara sa merite! 

RAC – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie 

Racii risca sa actioneze cu impulsivitate in relatia cu persoana iubita sau cu cineva foarte apropiat din familie sau din cercul de prieteni. Exista o tulburare interioara in Raci care-i face susceptibili la rabufniri, iar acest lucru risca sa le pericliteze anumite relatii in viata personala. 

LEU – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie 

Nativii din Leu sunt tentati sa actioneze exact ca niste fiare atunci cand descopera ca cineva le pericliteaza stabilitatea financiara. Fie ca vor sa le „fure” un proiect, fie ca vor sa le saboteze o chestiune din activitatea lor profesionala, fie ca-i surmeneaza cu fel de fel de sarcini care, efectiv, ii costa financiar, Leii vor riposta cu inversunare. Desi au dreptate, trebuie sa fie atenti la modul in care reactioneaza pentru a declansa unele evenimente in detrimentul lor. 

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 9 septembrie 

Cuvintele Fecioarelor sunt mult mai taioase decat realizeaza nativii acestei zodii si risca sa raneasca sentimentele persoanei iubite. Fecioarele au atins o stare de saturatie cu privire la un anumit aspect din viata lor personala si sunt tentate sa lase totul balta si sa actioneze necumpatat. Nativii acestei zodii trebuie sa constientizeze ca doar prin mentinerea echilibrului lor interior pot sa gaseasca solutii viabile la problemele lor personale. 

Citeste continuarea pe Lyla.ro