Horoscop complet miercuri, 10 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Incercam din rasputeri sa fim cat mai pragmatici, dar intampinam dificultati in a distanta realitatea de dorintele noastre personale.

10 sept. 2014, 08:10
Horoscop complet miercuri, 10 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Berbecii stiu, de regula, ce-si doresc in dragoste, in relatia de cuplu, insa de data asta obiectivele stabilite pentru ei si parteneri nu mai sunt la fel de clare, cu atat mai mult cu cat, in unele cazuri, exista discordanta intre dorintele nativilor din Berbec si a partenerilor. Exista riscul producerii unor discutii aprinse daca Berbecii nu trateaza problema cu diplomatie si intelegere.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Taurii ar putea interpreta gresit o interactiune puternic emotionala, pe fondul tulburarii interioare pe care incearca din rasputeri sa o tina sub control. O conversatie amicala sau colegiala se poate transforma intr-o problema tensionata care se va propaga si pe zilele urmatoare. Taurii trebuie sa acorde mare atentie actiunilor si vorbelor lor care au potential distructiv in relatiile interumane.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Gemenii incearca sa abordeze probleme concrete la locul de munca si sa vina cu solutii creative la ele, insa un coleg sau un superior ar putea sa le taie aripile fie prin dezaprobarea lor, fie prin lipsa de implicare. Se simt singuri pe „campul de lupta” si dezolati in fata lipsei de perspectiva asupra viitorului profesional care, implicit, ii afecteaza si pe plan personal. Insa cu rabdare si cu intelegerea primita din partea persoanei iubite isi vor tempera framantarile interioare.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Programul incarcat stabilit pentru ziua de azi de Raci ar putea suferi modificari. Apar alte chestiuni de rezolvat care nu sufera amanare, nativii din Rac vazandu-se nevoiti sa se dea peste cap pentru a-si duce la bun sfarsit treburile. Pentru a nu se surmena, ar trebuie sa-si reevalueze prioritatile si sa nu mai incerce sa rezolve totul intr-o singura zi.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Leii traiesca astazi in propria lor bula de fantezie. Se simt mareti si increzatori in fortele proprii, dar vor constata ca vor intampina probleme cand vor fi nevoiti sa se aseze la masa negocierilor, fie la locul de munca, fie in viata personala. Atitudinea lor increzatoare nu este perfect intemeiata si ar trebui sa asculte si versiunile celor apropiati lor in ceea ce priveste unele probleme concrete.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

In mod normal, Fecioarele pot stapani cu usurinta multitudinea de detalii care compun un proiect amplu, reusind sa se organizeze eficient pentru a-si duce la bun sfarsit planul. Insa capacitatea lor de analiza are de suferit astazi pe fondul oboselii care ii cuprinde pe plan psihic. Faptul ca pe plan personal nu sunt multumiti se rasfrange in mod negativ asupra vietii personale.

Continuarea pe Lyla.ro.