Horoscop complet miercuri, 18 iunie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Horoscop 18 iunie 2014: Zi destul de tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca astrele ne expun la pericole. Mai toate zodiile sunt sfatuite sa fie precaute si sa aiba grija la relatiile cu cei apropiati si la cheltuit bani in nestire.

18 iun. 2014, 03:43
Horoscop complet miercuri, 18 iunie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Horoscop Berbec

Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc astazi, pentru ca sunteti nervos si s-ar putea sa mizati gresit. Nu calatoriti cu masina! Sunteti predispus la accidente. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu.

Horoscop Taur

Aveti de rezolvat o multime de probleme pe care le-ati tot amanat. Aveti tendinta sa incepeti mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros. La nevoie, nu ezitati sa cereti ajutor celor din familie! Spre seara s-ar putea sa ajungeti in vizita la prieteni.

Horoscop Gemeni

Va recomandam sa fiti deosebit de prudent astazi pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea sau chiar accidente. Nu va suprasolicitati! Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi si petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteti deveni irascibil si nu este exclus sa va luati la cearta.

Horoscop Rac

La serviciu sunteti indispus in urma unei discutii cu seful direct. Nu este indicat sa va exteriorizati nemultumirea. Va recomandam sa va menajati sanatatea. Eforturile pe care intentionati sa le faceti sporesc riscul de accidente cerebrale.

Horoscop Leu

Dimineata va treziti obosit si nervos. incercati sa va controlati agresivitatea pentru ca riscati sa declansati un conflict! Va sfatuim sa nu faceti vizite, chiar daca partenerul de viata insista. Profitati de timpul liber pentru a va odihni!

Horoscop Fecioara

Sunteti irascibil din cauza oboselii acumulate in ultima perioada. Va recomandam sa reduceti programul de munca. in ritmul acesta, riscati sa va imbolnaviti. Dupa-amiaza s-ar putea sa va loviti de o problema financiara. Va sfatuim sa nu-i dati prea multa importanta.

Continuarea pe Lyla.ro