Horoscop complet miercuri, 3 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Suntem manati de o dorinta, pe care nu o constientizam, de a patrunde in profunzimea lucrurilor si de a descoperi misterul din spatele aparentelor. Insa aceasta dorinte ne face pe multi dintre noi sa fim indiscreti si chiar deranjanti in ochii anumitor persoane.

03 sept. 2014, 05:29
Horoscop complet miercuri, 3 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Berbecii se trezesc dimineata avand determinarea de a finaliza un proiect, de a-si termina treaba si a scapa de toate obligatiile profesionale. Insa, pe masura ce lucreaza, chiar daca o fac cu spor, apar sarcini sau rugaminti neprevazute pe care nu le pot ignora. Astfel ca Berbecii vor avea o zi destul de lunga, caci vor termina cu treburile abia seara tarziu. Cel mai probabil, vor cadea epuizati la pat ca dupa cinci zile de munca neintrerupta.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Nu are niciun rost ca Taurii sa-si consume energia prin izbucniri emotionale, desi vor fi inclinati sa o faca. Le vine mai usor sa rabufneasca decat sa rationalizeze o situatie problematica, desi risca astfel sa se consume emotional si psihic foarte mult. In ciuda pornirilor lor, trebuie sa depuna eforturi pentru a fi pragmatici ca sa nu cedeze.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Gemenii debordeaza de incredere in sine si au impresia ca sarmul lor personal suscita interesul unor persoane cu putere de decizie din mediul lor profesional. Trebuie sa fie cu mare bagare de seama in fata cui se manifesta. Unele persoane ar putea considera increderea in fortele proprii pe care o afiseaza Gemenii drept aroganta, iar de aici pot aparea tentative de sabotaj in activitatea profesionala.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Inima ar putea castiga teren in fata mintii in cazul Racilor. Se lasa manati de emotii si de dorintele lor personale, ignorand unele informatii pur practice si chiar ranind unele persoane prin neglijarea intereselor acestora.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Leii descopera o persoana sau se trezesc intr-o situatie care ii intriga profund si cauta sa afle informatii de care sunt privati. Nativii din Leu incep sa sape cu inversunare, nelasandu-se pana nu obtin toate datele care sa le ofere satisfactie. Atentie, insa! Impulsul de a fi bagacios ar putea sa genereze niste situatii nefavorabile Leilor pe termen lung.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 3 septembrie

Fecioarele ar putea avea parte de o conversatie solicitanta, deopotriva bazata pe emotii si pe argumente, care sa-i consume psihic cu atat mai mult cu cat nu se intrezareste niciun consens dupa discutii indelungate. Situatia se complica si mai mult caci este vorba de o conversatie solicitanta cu cineva din familie, o ruda apropiata sau chiar partenerul de viata.

Citeste continuarea pe Lyla.ro