Horoscop complet pentru luna noiembrie. Schimbări uriaşe pentru câteva zodii. Cine este fericit pe final de an

HOROSCOP Descopera ce ti-au pregatit astrele in luna noiembrie. Citeste horoscopul complet al lunii.     

22 oct. 2018, 07:18
Horoscop complet pentru luna noiembrie. Schimbări uriaşe pentru câteva zodii. Cine este fericit pe final de an

HOROSCOP BERBEC – Interactiunile cu cei din jur incep sa se intensifice. Incepi sa simti energii pe fiecare nivel: psihologic, filosofic, intelectual, financiar si sexual. Dupa 11 noiembrie vei primi o portie o noua de energie. Va trebui sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat de la viata.

HOROSCOP TAUR – Incepe o perioada plina de romantism pentru tine, care isi are punctul culminant dupa data de 11 noiembrie. In mod normal esti pasnic, insa ai putea intra in cateva conflicte in a doua jumatate a lunii.

HOROSCOP GEMENI – Este adaptabila, versatila si aventuroasa, asa ca nu iti va fi teama sa iti invingi trecutul in aceasta luna. A venit momentul sa iti transformi radicat viata. Ai grija insa la sanatate, mananca sanatos, dormi suficient si fa sport.

HOROSCOP RAC – Pentru tine incepe o luna in care iti vei asuma responsabilitatea pentru toate lucrurile care au loc in viata ta. Dupa 8 noiembrie vei avea ocazia sa te reconectezi cu persoane pe care le credeai pierdute. Vei primi o doza puternica de incredere in propria persoana.

Continuarea horoscopului pe girly.ro.


loading...