Horoscop complet pentru luni, 11 august. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Ziua de luni vine cu mari surprize pentru fiecare nativ al zodiacului, mai ales pe plan financiar. Pe plan amoros unii dintre nativi au cateva probleme de rezolvat. Cu toate acestea, nativii din cea de-a doua jumatate a zodiacului au parte de o serie reactii cel putin neasteptate pe parcursul zilei.

11 aug. 2014, 04:40
Horoscop complet pentru luni, 11 august. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

BERBEC– horoscopul zilei de luni, 11 august

Berbecii au o zi de luni plina de surprize placute pe plan financiar. Banii vin la fix pentru vacanta pe care au programat-o, insa planurile se pot schimba din cauza problemelor care apar in relatia de cuplu. Mare atentie totodata la raportul cu sefii, care v-au cam luat la ochi.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 11 august
Taurii nu se gandesc decat la zilele libere ce urmeaza sa vina. Asa ca este posibil sa neglijeze indatoririle pe care le au la locul de munca, iar acest lucru poate atrage atentia sefilor. Nici pe plan amoros nu lucrurile nu merg foarte bine din cauza faptului ca sunt prea distrati si nu se pot concentra.

GEMENI– horoscopul zilei de luni, 11 august
Gemenii au parte de una dintre cele mai bune zile ale lunii august, avand in vedere ca le merg ca pe roate toate planurile. Primesc bani din toate partile, pe plan amoros totul merge bine iar la locul de munca au parte de toata aprecierea sefilor. Mare atentie insa la sanatate, avand in vedere ca epuizarea isi poate spune cuvantul.

RAC – horoscopul zilei de luni, 11 august
Racii au o zi de luni destul de linistita avand in vedere ca in sfarsit li se implinesc unele dintre cele mai mari dorinte. Este important insa sa nu lase garda jos si sa isi dea seama ca perioadele bune trec destul de repede. Foarte important din nou este sa stea aproape de familie in momentele critice.

LEU – horoscopul zilei de luni, 11 august
Leii au parte de multa dragoste luni. Primesc cadouri din toate partile si totodata rudele le ofera confortul de care duc lipsa de ceva vreme. Nici problemele financiare nu par sa mai fie atata de importante, iar pe plan amoros totul este perfect.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 11 august
Fecioarele sunt destul de tensionate azi, din cauza problemelor pe care le au pe plan amoros. Este important insa sa isi dea seama ca nu trebuie sa incurce lucrurile intre ele si sa nu lase ca lucrurile care le afecteaza pe plan personal sa intervina si pe plan profesional. Este important sa faceti acest lucru din cauza ca altfel veti avea de suferit.

Continuarea pe Lyla.ro