Horoscop complet pentru vineri, 18 iulie si de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Suntem mai calculati, mai rationali, reusind sa ne stapanim emotiile si impulsurile pentru a solutia o problema neasteptata.

18 iul. 2014, 03:36
Horoscop complet pentru vineri, 18 iulie si de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Berbecii sunt porniti sa-si indeplineasca obiectivele, sa-si termine treaba. Sunt atat de porniti incat isi lasa deoparte emotiile si nu incetinesc ritmul nici macar atunci cand observa ca cineva incearca sa le puna obstacole in fata. Determinarea lor aproape ca este de speriat in ochii unora dintre colegi sau prieteni, insa este cu adevarat eficient. Berbecii vor face mai multe azi decat au realizat intr-o saptamana.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Daca-si urmeaza traseul dorit, incapatanarea Taurilor ar putea sa le fie de folos. Daca, insa, s-au abatut de la drum din diverse motive, incapatanarea va favoriza aparitia a si mai multe obstacole. Taurii trebuie sa gandeasca lucid, rational si sa-si dea seama ca exista momente in care nu-si permit sa se manifeste cu incapatare.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Gemenii ar putea avea impresia ca au mainile legate pe fondul unor circumstante care-i deranjeaza, dar care nu se afla sub controlul lor. Pentru a avea o zi buna, Gemenii trebuie sa inceteze sa creada ca lumea se roteste dupa propriile lor principii. Mai multa toleranta ii poate salva de la cearta cu cineva apropiat.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Racii ar putea fi scosi din sarite de cineva care tot interfereaza cu planurile lor. Nativii din Rac sunt destul de buimaciti initial, intrebandu-se daca acel cineva actioneaza din nestiinta, din indiferenta sau, pur si simplu, din rautate. Chiar daca nu-si vor da seama de intentiile celui care-i scoate din sarite, Racii vor gasi stapanirea de sine si determinarea pentru a duce la bun sfarsit ceea ce fac.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Ziua Leilor se complica pentru ca s-au tot agatat de sentimente negative, de probleme emotionale nerezolvate care au reusit, intr-un final, sa schimbe dinamica relatiilor lor. Desi Leii stiu ca trebuie sa se elibereze de tot ce-i negativ in trecut pentru a evolua, le este greu sa se debaraseze chiar si de problemele emotionale din trecut pentru ca astfel isi mentin o vaga senzatie de control asupra prezentului. Depinde de ei cat se complac in aceasta stare.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Fecioarele viseaza la o calatorie spirituala, la mai multe zile libere pentru ei in care as faca sau as nu faca ce le taie capul, dar cu siguranta sa fie plecate din mediul lor obsnuit. Simt nevoia sa se exploreze pe sine, fiind mai inclinate catre meditatie decat catre a-si rezolva problemele la zi. Fecioarele incep sa intrevada finalitatea eforturilor lor spirituale, dar ar putea fi apostrofate de persoanele apropiate pe care le-au neglijat.

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Balantele ar putea sa regrete ca nu si-au exprimat sentimentele intr-o anumite situatie, ca nu au pus cartile pe masa. Acest mod de actiune le-a pus intr-o situatie incomoda din care nu stiu cum sa iasa. Desi ar prefera sa dea bir cu fugitii, Balantele vor actiona cu responsabilitate si cu diplomatie, in masura in care pot, asumandu-si greseala ca nu au spus adevarul cand trebuia si promitandu-si lor insele ca nu vor mai actiona la fel pe viitor.

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Abia acum Scorpionilor li se ofera suportul emotional de care aveau nevoie in urma cu ceva timp. Intarzierea venita din partea unei persoane foarte dragi, un prieten bun sau chiar partenerul de viata, ii va irita profund pana la iscarea unei discutii destul de incarcate cu privire la aceasta tema. Indiferent ca au sau nu dreptate, Scorpionii nu trebuie sa se lase condusi de impulsuri, ci sa vina cu argumente solide privind motivul supararii lor.

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 18 iulie

Sagetatorilor le-a fost dificil sa se relaxeze pana in prezent, caci tot felul de circumstantei nou aparute i-a fortat sa stea mereu in priza. Vor prinde un moment de respiro in care se vor prabusi mai degraba, resimtind cu adevarat oboseala de dupa efortul depus. Odihna este esentiala pentru repunerea pe picioare, atat fizic, cat si psihic.

Citeşte mai mult pe lyla.ro