Horoscop Cristina Demetrescu 10 – 16 aprilie 2017: Săptămâna patimilor pentru trei zodii

Horoscopul Cristinei Demetrescu pentru saptamana 10 - 16 aprilie 2017. Cate zodii sunt incercate in Saptamana Mare. 

10 apr. 2017, 06:21
Horoscop Cristina Demetrescu 10 – 16 aprilie 2017: Săptămâna patimilor pentru trei zodii

Berbec

O săptămână dinamică, în care vei revizui multe planuri şi relaţii. Revin în atenţie conflictele din segmentul profesional, în mod special cele cu femeile. Bizarul domneşte la locul de muncă şi în relaţiile profesionale, de aceea fii prudent şi ţine cont de faptul că nu este ceea ce pare la prima vedere. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre o colaborare. Mărul discordiei din această săptămână o reprezintă banii şi bunurile comune cu alţii. Primeşti bani, sprijin material considerabil, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. A doua parte a săptămânii aduce călătorii îndepărtate şi dialoguri fructuoase cu ceilalţi. Calm, răbdare, încredere în propriile forţe şi lasă-te purtat de valul evenimentelor! 

Taur

Este clar că la serviciu există animozităţi, nereguli ce nu merită tolerate în continuare. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizezi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neaşteptate condiţiile de muncă şi de aici şi salarizarea. Se recomandă prudenţă, întrucât în umrbră se ţes conflicte surprinzătoare de către cine te aştepţi mai puţin. Este posibil ca un prieten bun să te avertizeze serios asupra unor decizii luate de curând şi asupra unor acţiuni pe care le desfăşori, însă tendinţa păguboasă de a respinge tot ce vine din partea altora este accentuată. Retrage-te din forfota cotidianţă şi gândeşte-te pe îndelete. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colobaroratorii.

Gemeni

Foarte importante sunt în această săptămână relaţiile sentimentale. Relaţiile cu cei dragi îşi vor schimba dinamica, poate nu aşa cum ai dori tu. La prima vedere ceva trebuie schimbat, fie în atitudinea ta faţă de iubire şi implicaţiile ei, fie faţă de persoana iubită sau de copii. Relaţiile cu generaţiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri şi de neînţeles. Răbdare, calm, prudenţă! La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor şi să rezolvi priorităţile. Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri au nevoie de revizuiri. Ar fi bine să te detaşezi, fără resentimente, de oamenii şi situaţiile care te obosesc sau în care, pur şi simplu, simţi că nu îţi mai este locul.

Rac

O săptămână remarcabilă la capitolul familie, relaţii cu neamurile, treburi gospodăreşti. Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepţiilor tale privitoare la familie, la relaţiile cu neamurile, fie ai şanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează demult. Sunt posibile răsturnări de situaţie şi de aici, lucrurile să iasă total altfel decât ţi-ai dorit tu. Prudenţă, răbdare, toleranţă şi încredere că totul se desfăşoară spre binele tău suprem! Persoana iubită şi copiii, ba chiar şi unii prieteni apropiaţi îţi vor fi alături, beneficiind din plin de afecţiunea şi sprijinul lor. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă, atât acasă, cât şi la serviciu. Rezolvă priorităţile, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Leu

Situaţii interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Vrei nu vrei, te vei desprinde de unii din varii motive. Dialogurile cu ceilalţi sunt deosebite, atât prin natura subiectelor discutate, cât şi prin controversele care vor apărea din te miri ce. Ar fi bine să vorbeşti puţin, strictul necesar, evitând să divulgi planurile tale personale. Unii te pot înţelege greşit, pentru că există probleme de comunicare. Călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente, mai ales cele pentru a rezolva chestiuni profesionale. Dialogurile cu membrii familiei şi activităţile comune cu aceştia reprezintă o altă temă importantă. Pentru că eşti foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale există riscul să-i neglijezi pe cei dragi sau să ignori urgenţele de acasă.

Fecioara

O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt şanse să primeşti bani, o primă sau favoruri substanţiale dinspre locul de muncă. Pot reveni în atenţie achitarea unor facturi vechi, reglarea unor datorii vechi şi planurile de investiţii, gândite mai demult. Ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în privinţa cheltuielilor, să achiţi datoriile aflate deja pe rol şi să nu faci, deocamdată, niciun fel de cumpărătură nouă de anvergură. Sunt şanse de erori financiare greu de remediat. Multe dialoguri şi călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a vizita prieteni şi rude dragi. A doua parte a săptămânii accentuează treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei.

Balanta

O săptămână importantă, pentru că energia astrală te ajută să închei capitole de viaţă şi să deschizi altele. Ocupă-te pe îndelete de sufletul tău, stai de vorbă cu tine însuti şi stabileşte-ţi obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări şi nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepţiile, ideile, planurile ticluite mai demult şi până la toate tipurile de relaţii în care eşti implicat. Sănătatea este vulnerabilă şi pot reveni afecţiuni vechi legate de sistem renal, picioare, sistem limfatic sau coloană vertebrală. Cheltuieli cotidiene, revizuiri financiare, posibil primirea unor sume de bani restante de la serviciu. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile cu anturajul apropiat şi călătoriile pe distanţe scurte.

Scorpion

În prima parte a săptămânii ai nevoie de odihnă şi activităţi uşoare, de rutină. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecţiuni vechi, cu aspecte cronice. Fii prudent, îngrijeşte-te corespunzător şi ai încredere că vei depăşi totul cu bine. Informaţiile obţinute pe căi neobişnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare. Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău şi la momentul potrivit cu siguranţă îţi va fi util. Dacă observi că lucrurile nu ies cum doreşti tu, lasă-te purtat acum de valul vieţii. te va duce exact unde şi cum îţi este ţie de folos. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mult mai bine. Cheltuieli cotidiene şi favoruri din partea celorlalţi.

Sagetator

Relaţiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârşi fără echivoc. Şanse mari de a finaliza un proiect profesional şi diverse activităţi comune cu prietenii, cu susţinătorii din segmentul socio-profesional. Este bine să fii precaut şi să urmăreşti atent firul evenimentelor. Lasă discuţiile ample şi luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Emoţiile te pot copleşi şi de aici sănătatea să aibe de suferit. Organizează-ţi treburile astfel încât să ai suficient timp pentru odihnă şi dialog cu cei dragi. De evitat, pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirugicale, deoarece se pot produce erori dificil de ameliorat. Relaxarea în natură, somnul suficient, o dietă de sezon te ajută mult şi bine.

Capricorn

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce priveşte condiţiile de muncă, activitatea profesională propiu-zisă, cât şi salarizarea aferentă muncii depuse. Întâlniri cu persoane oficiale, cu şefi, aflarea unor informaţii deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Răsturnările de situaţie pot fi uimitoare, dar totuşi nu este ceea ce pare. Prudenţă, discreţie, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară şi multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să te gândeşti deja la un alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu profesional. Prietenii îţi vor fi alături, însă dialogurile cu aceştia obosesc. Selectează-ţi priorităţile!

Varsator

Eşti gânditor în această săptămână, cumva fiind orientat spre tine şi sufletul tău. Chiar dacă se vor ivi şanse bune de a călători în ţinuturi îndepărtate, de a dialoga cu oameni erudiţi sau de a te implica în studii şi cercetări, pare că îţi este dificil să te racordezi la momentul acum şi aici. Pentru că mentalitatea ta se modifică, gândurile sunt confuze şi îţi poate fi greu, uneori, să ţii pasul cu cei din preajma ta. Relazează-te, selectează şi ocupă-te numai de priorităţi, iar la nevoie cere sprijinul celorlalţi. Vei fi uimit câtă înţelegere şi cât ajutor vei primi pe căi diferite, poate chiar neobişnuite. Relaţiile profesionale sunt animate, mai ales cele cu şefii. Dezbateri profesionale de anvergură şi răsturnări de situaţie în câmpul muncii.

Pesti

Este nevoie să te ocupi de cheltuieli, de achitarea facturilor şi poate chiar de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor  plăţi. Se recomandă prudenţă, disernământ şi răbdare pentru a rezolva tot ce ţine de bani, bunuri, investiţii, documente. Final de etapă de câştig de la şi prin alţii. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeai de la cineva apropiat. De aici apar o serie de gânduri, de planuri noi, posibil chiar să te orientezi spre alţi oameni care te pot ajuta în vreun fel. Călătoriile îndepărtate şi dialogurile cu persoane străine sunt frecvente mai ales în a doua parte a săptămânii. Şefi şi oficalităţi în preajmă.