HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020: Când aceste cicluri se întâlnesc, se întâmplă schimbări mari

Horoscop luna aprilie 2020 Cristina Demetrescu. Cunoscuta astroloagă Cristina Demetrescu a realizat pentru „Teo Show” horoscopul lunii aprilie 2020.

07 apr. 2020, 14:57
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020: Când aceste cicluri se întâlnesc, se întâmplă schimbări mari

Horoscop Cristina Demetrescu. „Berbecul, pentru că îl are pe Lilith, are stări mai schimbătoare. Mulți Berbeci mă întreabă ce e cu mine, că au stări așa, că trec dintr-o stare în alta. O să mai treceți și luna asta și până în octombrie. Gestionați-vă puțin stările, faceți mai multă mișcare, mai mult sport. Dar Berbecul va avea și drumuri de făcut, poate să aibă și contracte, comunică bine. Poate să facă anumite cursuri online, nu ar trebui să piardă vreme. Iar mulți Berbeci ar putea să profite profesional, pentru că erau schimbări care trebuiau să apară și acum, odată cu această situație, ei profită.

Taurii au câteva insomnii, frici. Sigur, că trebuie să fie atenți și la problemele de sănătate, însă au o perioadă chiar de vreo patru luni de zile care poate să fie profitabilă pentru ei. Venus este pe casa banilor și va rămâne acolo. O să fie bine pentru Tauri și le recomand să își comande niște cărți și să se ocupe mai mult de spiritualitate, că ei sunt mai pragmatici. De data aceasta, ei cumva trebuie să o cotească.

Gemenii se simt poate puțin singuri, fără contacte și puțin lipsiți de ajutor. Poate că ar avea nevoie de mai multă susținere din partea prietenilor. Dar în următoarea perioadă se redescoperă, destinul va intra în zodia lor, Venus, micul noroc și chiar planeta frumuseții va intra în zodia Gemenilor. Fiecare zodie profită cum poate de pe urma acestei perioade. Nu în ultimul rând, Gemenii trebuie să rezolve probleme mai vechi legate de aspectul financiar sau ar fi putu să aibă niște procese pe rol. Au avantaje până la sfârșitul anului.

Racii au câteva probleme cu autoritățile, să aibă grijă să nu încalce legea în această perioadă, pentru că legile s-au schimbat. Dar sunt cumva în întârziere, trebuie să obțină anumite lucruri, dar de duminică se liniștesc, pentru că în viața lor au fost războaie serioase. Dar în căsnicia lor sau în anumite relații parteneriale, după război vine și pace.

Leu are o singură restricție, să nu facă drumuri lungi. Oricum nu se poate. Să nu îi pară rău, s-ar putea să plângă după niște bani de vacanță, dar asta este situația. Au totuși susținere, ajutor, noroc providențial, sunt oameni care îi pot ajuta și se pot simți norocoși în această perioadă, pentru că Venus este acolo și o să îl aibă pentru mult timp. Și poate pentru Leii care în ultima perioadă s-au consumat foarte mult sau au experimentat acel fenomen de burnout(epuizare fizică), pentru ei pică foarte bine această perioadă de relaxare, aceia care pot.

Pentru Fecioare, problema vine de la bani. S-ar putea să aibă câteva probleme, cheltuieli neprevăzute, poate chiar cu sănătatea și nu sunt foarte pregătiți pentru acest lucru, dar profită în următoarele luni din punct de vedere profesional. Sunt calități pe care le scot la suprafață și va fi bine. Nu în ultimul rând, trebuie să ardă niște chestiuni din trecut, legate de iubire, pentru că Jupiter este acolo și sperăm ca până la sfârșitul anului să vină și cu ceva bun. Fecioarele care urmează să nască sunt mai protejate spre deosebire de alte zodii.

Balanța, în afară de faptul că se confruntă cu anumite nedreptăți, dușmănii le-aș spune, se simt ele puțin așa nedreptățite în anumite situații, termină o epocă mai grea și se apropie mai mult de ideologiile lor. Termină cu datoriile și se apropie mai mult de care sunt mai aproape de sufletul lor. Se vor ocupa de câteva schimbări de decor sau poate chiar de locuință, s-ar fi putut să aibă ceva de mai multă vreme de programat și așa cu chiu cu vai vor reuși să le ducă la bun sfârșit.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020. Zodia pentru care astrele s-au aliniat perfect. Toate merg din plin

Scorpionul trebuie să fie atent la sănătate, iar cei sănătoși câteva probleme la locul de muncă, iar aceste probleme cumva îi obosesc, nu le mai convine o situație, dar profită financiar de pe urma acestei perioade, s-ar putea să ceară bani împrumut, să li se mărească salariul celor care sunt mai solicitați în această perioadă și le recomand să studieze ceva în paralel pentru că și ei cumva se apropie de o perioadă de un an și jumătate în care lucrurile se vor schimba.

Capricornii au ceva probleme în zona casei, a locuinței, s-ar putea să nu se comporte prea bine cei care stau prea mult pe acasă sau să experimenteze un anumit stres la un anumit nivel în zona asta domestică. Și aici Capricoarnele care urmează să nască să fie mai atente, cât de atente pot fi. Câteva probleme în zona relațiilor de familie, însă sunt avantaje profesionale, au de muncă, își găsesc de muncă, se apucă de anumite lucruri care țin de abilitățile lor și se redescoperă. Cumva, Jupiter îi ajută, pentru că e zodia lor. Hai să zicem că anul acesta este mai complicat, Marele Benefic este pe zodia Capricornului și ei au de profitat.

Vărsătorilor le recomand să nu plece la drum, chiar și drumuri scurte, să evite pe cât se poate drumurile, că așa colac peste pupăză se poate să aibă parte de amenzi sau de mici accidente, chiar dacă străzile sunt libere. Dar Vărsătorul stă mai bine în plan sentimental, de obicei nu stă degeaba și ar putea în perioada asta să flirteze, chiar undeva în sfera online. În schimb, are câteva demersuri reușite în plan medical, reușesc să ducă la capăt tot ce au d făcut, din punct de vedere medical și să aibă o sănătate bună.

Peștii să nu cheltuie, să își drămuiască banii bine, nu e momentul să cheltuie nesăbuit. Pot face câteva amenajări acasă sau să se îndeletnicească, își pot descoperi anumite abilități legate de lucrurile proactive sau eu știu, calitățile lor ascunse. Au protecție, au ajutor, pot cere ajutor oricând au nevoie, să sune, să caute un prieten. E una dintre zodiile care își poate oferi ajutorul și se poate ocupa de o serie de activități filantropice.
Eu mă aștept să ieșim din această situație temporar, pe la jumătatea lunii mai. Temporar spun, pentru că sunt câteva probleme, sunt câteva planete grele care în acest an stau una peste alta și atunci schimbă lucrurile. Această situație trebuie să aducă și niște schimbări și atunci termenul acestei situații reprezintă cauza unor efecte viitoare.

Eradicarea eradicărilor începe în 2021 și se termină în 2022, în decembrie. Până atunci se găsesc remedii, dar ca să vindeci o planetă nu este ușor. Probabil ca să vindeci o planetă poți face multe de aici înainte.

Structuri astrale grele am mai văzut. Structura ca aceasta a fost în urmă cu 40 de ani, cei care sunt născuți în 1980, 1981, acum se reface pe harta lor această structură. Evident că ele nu se întâmplă mereu. Vorbesc fix de structura aceasta, Jupiter, Pluto, Saturn, dar și la Revoluție, când foarte multe țări și-au redobândit libertatea. Când se strâng aceste planete, se întâmplă lucruri. Când a fost și acel incident cu Turnurile Gemene, s-au mai întâmplat. Pluto face un arc de cerc de 250 de ani, Saturn un arc de 30 de ani, iar Jupiter de 12 ani, acolo era și karma, care vine odată al 18 ani. Când aceste cicluri se întâlnesc, se întâmplă schimbări mari.