Horoscop Cristina Demetrescu. Cad bani din cer pentru multe zodii, dar Luna Neagră pândeşte printre astre

Surprizele nu se opresc nici acum pentru multe dintre semnele zodiacale. Sunt zodii care au șansa să își cunoască marea iubire, dar și zodii care au șansa de a face schimbarea vieții lor.

07 iun. 2022, 21:56
Horoscop Cristina Demetrescu. Cad bani din cer pentru multe zodii, dar Luna Neagră pândeşte printre astre

Horoscop Cristina Demetrescu iunie 2022.

Zodiile afectate puternic de Luna Neagră în următoarea perioadă
Cristina Demetrescu mai anunță și că Saturn va retrograda într-un semn colectiv, în zodia Vărsătorului și este foarte posibil ca timp de 5 luni să se producă anumite scindări la nivel de grup, anumite fracturi de idei.

„Pentru asta lucrează Jupiter, care tocmai a intrat în zodia Berbecului și asta înseamnă că este nevoie de un lider și, mai mult decât atât, de un lider nou”, a precizat astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie atrage runele bune ca un magnet
Iată principalele previziuni astrale:

Berbec
Este foarte bogată atmosfera în tot felul de schimbări, dar mai ales Berbecul, care îl are pe Jupiter, dar și pe Marte, sunt puși pe repede înainte și se agită foarte mult, vor să rezolve foarte multe lucruri, să semneze contracte, să rezolve acte pentru rude, să facă drumuri, să se înscrie la tot felul de cursuri. Au ceva probleme și acasă, motiv pentru care au planuri care să rezolve tensiunea.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur
Se simt bine, se ocupă de felul în care arată și, nu în ultimul rând, e bine și pentru cei care ua suferit o intervenție chirurgicală, care poate au avut o traumă sau o supărare. Odată cu Venus trec mult mai ușor peste această problemă. Taurii se pot gândi la o a doua sursă de venit.

Gemeni
Gemenii beneficiază de Luna Nouă și pentru ei asta înseamnă aer proaspăt în această perioadă. Se simt foarte bine datorită acestei conjucturi, dar mai ales pentru că eu idei. Închid răni vechi, sunt pregătiți să treacă peste tot felul de probleme pe care le-au avut în trecut. Conjuncția Jupiter – Marte este bună pentru ei și pentru ideile lor – nu ar fi bine să se pripească atunci când primesc presiune din partea cuiva, mai ales în ceea ce privește aspectul financiar.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac
Au o Lună Neagră care care intră în tensiune cu Jupiter și Marte, poate și pe fondul unor întâmplări în ultima perioadă care sunt un pic mai ieșite din comun. Este poibil să nu doarmă bine, să nu se simtă foarte bine, să aibă fluctuații de stare de la o zi la alta. Și pentru ei este o perioadă de transformări, de schimbări și este bine să treacă peste genul acesta și să-și vadă de planurile pe care le-au lăsat suspendate.

Mihai Voropchievici, secrete din anul naşterii şi cifra care îţi influenţează destinul: „Ei sunt cei care oferă dragostea şi liniştea”

Leu
Ar putea să aibă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere al bioritmului, însă nu pot să rateze anumite evenimente, ocazii, voră să fie prezenți la toate aceste evenimente, trec peste starea lor poate un pic mai proastă, obțin și anumite favoruri la locul de muncă, dar toată perioada pune puțin presiune asupra lor.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioara
Există persoane care se oferă să le ajute, să le vândă anumite proprietăți, poate, puțin mai repede. Fecioarele pot înțelege greșit intenția bună a unor persoane care de altfel nu urmăresc decât să-și încaseze anumite comisione. Lucrurile se întâmplă, se mișcă în bine, dar probabil că va fi acolo o fractură de comunicare. Însă și pentru Feciore vor intra acei bani mult doriți. Pot face o călătorie în interes de serviciu.

Balanța
Luna Nouă aduce lucruri bune, motivații, perspective, își dorește probabil și o călătorie sau face planuri legate de o călătorie, de un concediu, de o vacanță, dar mai ales dă posibilitatea Balanței să își reevalueze anumite relații și să iasă din niște cercuri vicioase în care fie Balanța este dependentă financiar de cineva, fie cineva este „hrănit” de Balanțe și atunci lucrurile s-ar putea separa și fiecare să-și vadă de propria sa independență.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion
Multă presiune la locul de muncă, este destul de mare agitație, dead-line-uri care trebuie respectate și dacă peste acest aspect se suprapune și un eveniment plăcut din viața unui Scorpion, atunci este foarte important să-și separe aceste lucruri, să-și ia niște zile libere, pentru că este o perioadă extrem de epuizantă.

Săgetător
Au Luna Nouă pe care relațiilor, a căsătoriei, se schimbă topicul problemelor, încep să se dezbată lucruri noi, proiecte noi la nivel conjugal. Multă distracție în viața Săgetătorilor, vor să petreacă, vor să se distreze, însă chestia asta și costă foarte mult.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn
Apar multe precipitări în ceea ce privește schimbările în zona casei, a domiciliului. Sau apare un nou iubit/o nouă iubită, divorțează sau se mută etc. Mai mult decât atât, tot în ceea ce privește casele, locuințele, mai ales cele noi, este bine ca pe perioada următoare sau în următoarele două luni să fie securizate.

Vărsător
Au aspecte bune pe iubire, pe copii, sunt foarte darnici, sunt puși pe distracție, pe creativitate. Cât despre bani și investiții, Vărsătorul forțează puțin în această perioadă și apelează la tot felul de factori, cunoștințe pentru a debloca anumite lucruri lăsate în coadă de pește.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești
Pentru ei este o perioadă în care cu o mână iau și cu alta dau, adică nu rămân pe profit, dar asta înseamnă și că se bucură. Dacă au copii, cheltuie foarte mult cu ei. Dacă au anumite tranzacții sau le vin bani de pe urma unor vânzări, este bine să nu se laude, să nu spună. S-ar putea să apară cineva care are nevoie de bani.


loading...