Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021

Horoscop cu Cristina Demetrescu, zodii predispuse la blocaje. Vara este o perioadă de vârf, după cum arată astrele, iar tensiunea se resimte.

13 iul. 2021, 12:04
Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec – Chiron este în Berbec până în 2026 şi le atrage atenţia acestor nativi că dacă îşi pierd independenţa pot ajunge în nişte situaţii foarte complicate, trebuie să lupte să-şi dobândească independenţa, au lecţii de viaţă puternice, e o luptă din cauza perioadei chironiene, dar va avea un rezultat de învingător. Important e ca ei să nu fie dependenţi de cineva.

Taur – Până pe 18 iulie au Luna neagră, e o ispită, azi este foarte bine, mâine sunt la pământ. Taurul poate avea anumite piedici, au provocări importante profesionale, dar starea lor nu e foarte bună. Să aibă răbdare până în iulie şi să nu facă praf tot ce li se oferă.

Gemeni – Sunt bine, dar pot avea perioadă mai neagră, tot ce se întâmplă cu ei e o chestiune de destin.

Rac – Pot trece prin anumite încercări, e o perioadă de schimbare majoră, pot apărea pierderi, probleme de sănătate, griji. Din 2 părţi ale zodiacului apar provocările, şi ei sunt şi foarte conservatori, astfel că pot să apară pierderi, inclusiv divorţul.

Horoscop Cristina Demetrescu  Leu – E o perioadă în care provocările vin mai mult de la partenerul de viaţă sau de afaceri, care pune presiune pe ei. El, regele zodiacului, nu ştie ce are lumea cu el. Trebuie să facă puţin întuneric pentru a face introspecţie, pentru că apar anumite blocaje, dar el vede doar în interiorul lui.

Fecioară – Provocările destinului sunt mari, nu au timp de pierdut cu lucruri minore, cum au ele de obicei. E anul în care trebuie să facă lucruri mari. Nu îi lasă Universul să facă decât ceea ce trebuie.

Balanţă – Pot apărea pierderi karmice, preţuri pe care trebuie să le plătească pentru tot felul de lucruri pe care poate nu le-au făcut corect. Sunt zodii cărora le place să se însoţească cu alţii şi exact aici au o problemă, nu ştiu ce să facă dacă au pe cineva cu care au ceva în comun şi nu pot merge mai departe. Să nu investească mult în ceva.

Horoscop vara 2021. Vin zile pasionale, sexy şi palpitante. Ce zodii sunt vulnerabile
Horoscop Cristina Demetrescu  Scorpion – E o cădere energetică, nu e ceva rău, dar energia nu îi lasă, se pot trezi obosiţi, e perioada în care trebuie să încetinească un pic, poate să se ocupe de ei.

Săgetător – Au o perioadă de plăţi karmice, pentru că nu poţi pleca cu datoriile după tine. Cam tot ce se întâmplă în viaţa lor, dacă vor să caute un sens, există nişte cauze mai vechi. Dacă sunt înţelepţi, vor depăşi mai repede aceste blocaje.

Capricorn – Îl au pe Pluton până în 2024, se sapă mult în subconştientul lor, e o zodie de oameni mai sceptici, mai raţionali. Ei trebuie să schimbe anumite lucruri când apar semne în viaţa lor şi ceva nu la mai convine.

HOROSCOPUL VERII 2021. Conjuncţia fierbinte dintre Venus şi Marte aduce momente de vis
Vărsător – Sunt provocări noi, trebuie să reziste, dar vor fi mai puternici la final, nu vor dori să dea timpul înapoi, vor fi mai înţelepţi. Pentru foarte mulţi, vine maturizarea, spune astrologul la a3.ro.

Horoscop Cristina Demetrescu  Peşti – Unii se pot simţi constrânşi, sunt într-o perioadă de încercări, mulţi au o problemă de sănătate. Poate e cea mai ajutată zodie, dar e într-o perioadă de sfârşit şi început, adică trece anul acesta atât prin agonie, cât şi prin extaz. Trebuie să nu se mai sacrifice inutil, să nu mai piardă energie. Finalul poate să fie cu rezultate bune.


loading...