HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Marele Benefic rămâne până pe 8 noiembrie pe segmentul banilor. Zbucium sentimental

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: celebrul astrolog a realizat previziunile pentru fiecare zodie în parte în 2018.

18 sept. 2018, 06:30
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Marele Benefic rămâne până pe 8 noiembrie pe segmentul banilor. Zbucium sentimental

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU BALANȚA: In speranta ca fiecare Balanta a obtinut mai mult decat si-a dorit in 2017, mai ales curaj, plecam sa urmarim ce aduce 2018, dar care ar trebui sa reprezinte continuarea noii etape in care ati pasit anul trecut. Daca va intrebati cum ar fi trebuit sa se manfeste acest debut, am explicat pe larg in Horoscopul precedent, iar acum astrele vor merge inainte cu tot cu intarziati. Urmati-ne si prindeti-ne din mers. Cei care sunteti constienti de schimbarile recent survenite, probabil ca deja va faceti planuri pentru viitor. Exceptand perioada de inceput a anului, insemnand ianuarie, cand este posibil sa apara cheltuieli mai mari sau decizii gresite de investitii ce va pot bloca apoi pe termen mai lung, as spune ca aveti un an extrem de bun din punct de vedere financiar. Jupiter, Marele Benefic, ramane pana pe 8 noiembrie pe segmentul banilor, dar trebuie sa stiti ca nu este o planeta a norocului chIor, ci ajuta mai degraba la explorarea oportunitatilor prin care ar trebui sa faceti acesti bani. Pentru cei care se hazardeaza, trebuie sa spun ca este casa banilor proveniti din munca dvs., deci nu trebuie sa visati la printi bogati sau castiguri peste noapte. Dar cum aceasta planeta ajunge o data la 12 ani intr-o astfel de pozitie si cum Scorpionul peste care trece Jupiter poate fi un adevarat cufar cu comori, sunteti invitati sa creati oportunitati care va pot ridica nivelul de trai, puteti munci mai mult, dar si mai eficient. Sunt doua momente in luna mai si luna august in care Jupier realizeaza aspectele benefice numite trigoane cu Neptun aflat de ceva vreme pe casa activitatii profesionale si care pe multi cei care nu se regaseau in munca prestata, i-a chinuit destul de tare, facandu-i nefericiti. Aceste trigoane au rolul de a va scoate din aceasta stare, aprinzand beculete stralucitoare in mintea dvs. creativa si de a realiza poate chiar chestiuni pe care le stiati demult, dar nu reuseati sa le dati suficienta importanta.

Aveati un job care nu va stimula, dar in acelasi timp petreceati ore intregi navigand pe site-uri sau activitati referitoare la alte lucruri care va placeau, hobby-uri, haine, chestiuni recreative, care pana acum nu dadeau semne ca ar fi valoaroase pentru si din punct de vedre financiar. Cu cat intrati mai preocupati de aceasta chestiune in 2018, cu atat mai puternic vor lumina beculetele. Trebuie doar sa realizati un concept inteligent si sa acceptati schimbarile din viata dvs profesionala. Din august pana la sfarsitul anului vin intariri de trupe din partea lui Venus, guvernatorul zodiei dvs., ce dupa intrarea sa in domiciul Balanta, va realiza pana la sfarsitul anului datorita retrogradarii un du-te vino benefic intre viata dvs. personala, ideile si personalitatea dvs. si aceasta casa a banilor, creand o stare de bine si de multumire celor care isi pot pune in aplicare ideile. Septembrie, octombrie si decembrie Venus vine si el cu bani castigati.

Anul acesta iese temporar pana anul viitor, cand va iesi definitiv, Kiron, asteroidul ghid de pe casa muncii. Este important, pentru ca el a lezat destul de mult in ultimii ani, acest segment, pentru cei care nu si-au dat seama ca pot face o schimbare. Eliberandu-va, nu va mai avea puterea de a va chinui sau sacrifica pentru ceea ce munciti si veti dori sa munciti, dar cu bucurie. Ganditi-va la ce va pricepeti bine, ce va face placere, pentru ce sunteti laudati adesea, de ce va cauta oamenii si veti sti ce schimbari sa faceti.

Sigur ca exista Balante fericite cu ceea ce muncesc. Aceste Balante vor castiga foarte bine anul acesta si vor scapa de alt tip de situatii care nu au fost atat de agreabile pana acum, mai ales invatand sa spuna „Nu” unor situatii pentru care nu mai au de ce sa faca compromisuri.

Veniturile pot creste din diverse motive. Se pot inchide credite, se pot renegocia salarii, se poate face munca suplimentara, incepeti o activitate pe cont propriu, plecati din tara sa munciti, iar nivelul veniturilor creste automat. Va angajati, cei care pana acum nu au muncit. Sunteti in plin proces de a cunoaste oameni si de a va face relatii utile sau prieteni. Nu recomand insa pentru inceputul anului afaceri cu prietenii sau imprumuturi pe care trebuie sa le acordati acestora. Nici nu inseamna ca puteti face vreo afacere, doar pentru ca aveti un prieten de la care puteti imprumuta bani. Nu va faceti socoteala pe banii nimanui, ci doar ai dvs. Daca veti tine cont de acest aspect, veti reusi, daca nu, exista riscul sa esuati. A avea o idee si a nu avea bani, nu inseamna neaparat ca sunteti pregatit pentru o afacere. Mai cautati!

Axa Vietii de alfel se afla intreaga cu cap si coada, adica cu Destin si Karma pe aceasta axa sentimentala, cum se mai numeste, Prieteni-Iubire. Axa este mai ampla de fapt si segmentul prietenilor presupune toate relatiile dvs. sociale, locul dvs. sub Soare, apartenenta la un grup civic, iar casa iubirii se defineste si ca o casa a copiilor sau creativitatii. Aceste axe arata ca niste clepsidre, iar anul acesta nu aveti cum sa reusiti sa pastrati nisip suficient in ambele compartimente, decat daca va rasturnati. Va trebui sa alegeti. In mod normal, cum Destinul tranziteaza o casa sociala, ar trebui sa va ocupati predominant de pozitia dvs. aflata in ascensiune. Una din lectiile pe care trebuie sa le invatati in general in viata este echilibristica si anume capacitatea de a va imparti in mod egal intre viata personala si cea profesionala, ca sa nu se nasca frustrari. Iata ca anul acesta zic ceva ce nu zic de obicei si anume ca viata personala, daca aveti ochi de vazut si daca nu sunteti suficient de iscusit in a dramui lucrurile, va poate trage in jos.

Karma si eclipsele au loc pe casa iubirii, acolo unde tot anul avem tranzite grele, Marte ce va sta datorita retrogradarii destul de mult aici, in zodiac Varsator, 12 septembrie – 15 noiembrie, aducand ceva conflicte, rasturnari de situatie, iar pozitionat pe Nodul sud karmic in iunie si septembrie poate aduce un rau provenit de la persoana iubita. Luna neagra ce va intra si ea pe casa iubirii si a copiilor din 6 august, realizeaza si ea conjunctii cu Nodul Sud Karmic si vine cu o serie de scandente din trecutul dvs., daca ele au existat. Un om fara datorii nu are cum sa plateasca niciodata penalitati sau dobanzi. Mai pe romaneste, vreau sa spun ca este un an intens sentimental si bun numai pentru cei care vor sa traiasca cu intensitate, dar scurt, anumite relatii. Ceva cu foc de artificii, exploziv, dar toxic, nepermis, imoral. Ceilalti fiti precauti, mai ales daca aveti de-a face cu persoane posesive care nu sunt de acord cu evolutia dvs. profesionala. De aceea spuneam ca nevoia de a va realiza si viata personala nu prea se conciliaza. Daca anul acesta iubitul sau iubita va propun un business, nu-l agreati. Mai bine urmati-va voi calea. Puteti sa va indragostiti atat de tare, incat uitati voi insiva de planurile voastre, fara nicio interventie din partea partenerilor. O alta variant ar fi ca acestia, iubitii sau iubitele, devin din „miracole” „cosmaruri”, mai ales dupa intrarea lui Lilith, probabil prin greselile pe care le fac si consuma atata energie de la dvs. incat cam greu cu concentrarea pe alte planuri. Ei nu vor ma darui energie, lucrur de care aveti mare nevoie sa ramaneti in echilibru, ci vor cere, iar pentru voi nu veti mai avea deloc. Nu ramaneti in relatii cu probleme mari, doar de spaima singuratatii, caci daca nu mergeti inainte, riscati sa ramaneti blocat pentru ani buni. Chiar si atunci cand partenerul de viata cu care inca nu aveti o relatie oficializata are toate intentiile bune, se poate intampla ca ceva din viata lui sa va fie potrivnic. Aflati ce. Daca puteti sa ajutati bine, daca iubirea este foarte mare, iarasi bine, dar daca vedeti ca va chinuiti, incurcandu-va pe voi insiva, luati masurii.

Asa cum ati inteles este un an zbuciumat din punct de vedere sentimental si cum este si casa copiilor pot spune ca femeile insarcinate sau care nasc in 2018 nu au un energii prea bune. Nu pot spune ca este o problema legata de copii, poate fi si aceasta situatie, dar pot exista alte situatii care nu va lasa sa va bucurati linistite de sarcina. Pot exista sarcini nedorite, cezariene impuse, risc de pierdere de sarcina, erori medicale si alergatura pentru nimic.

Eclipsele pot aduce contractii, pierderi de sange, probleme de sanatate ale mamei in timpul sarcinii, boli descoperite dupa ce ramaneti insarcinate, serclaje ce va pot tine la pat. Foarte important si cel mai periculos este sa faceti radiografii fara sa stiti ca sunteti deja insarcinate si apoi sa stati cu teama si dileme toata sarcina. Pot exista depresii postpartum, pot exista sarcini neacceptate de iubitul vostru si riscul de a creste un copil singura, riscul de a ramane insarcinata cu un barbat casatorit. Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi, mai ales cele cu avionul. As considera total ineficiente si periculoase sarcinile venite pe calea tehnologiei medicale, cel putin in 2018. Una peste alta, va rog intelegeti exact ce vreau sa spun! Fetele tinere nu ar trebui sa intrerupa scoala ca sa intemeieze o familie, toate la timpul lor! Daca una din aceste situatii se intampla, nu e o drama, sunteti intr-un moment personal dificil, nu imposibil si ceea ce am scris va poate ajuta sa luati decizii utile, nu sa va panicati. Din punctul meu de vedere sarcinile nu se programeaza, vin cand ti le da Dumnezeu, iar daca vin in 2018 fiti prevazatoare, iar daca mai puteti amana, lasati-o pe mai tarziu.

Un alt sector complicat in 2018 este casa si familia. Avem un an financiar bun, iar Saturn intrat din 20 decembrie 2017 pe o zodie de constructie, acolo unde sta doi ani si jumatate, va poate impinge sa incepeti proiectul unei case, casuta visurilor! Poate fi o casa de familie, o casa de vacanta sau ceva ce va doriti. Anul 2018 insa aduce un tranzit lung si anevoios al planetei Marte mentionate si mai sus, care din cauza retrogradarii, „darama multe garduri ridicate de jur imprejurul aceste case” pe care o doriti, in perioadele 18 martie – 16 mai si intre 14 august-11 septembrie. Marte atrage certuri, probleme in familie, echipe de constructori de joasa calificare, cum des gasesti in Romania, cu alte cuvinte, energii incompatibile cu visele dvs. sau care pot transforma un vis intr-un cosmar. Nu le stiti pe toate cand incepeti o constructie, nici nu aveti cum sa le aflati pana nu va loviti de ele, asa ca nici macar nu va pot sfatui sa fiti atenti la lucruri total noi pentru dvs. Luna Neagra sta si ea aici de la inceputuL anului pana la 6 august, iar pe toata perioada primaverii planetele de pe casa casei realizeaza conflicte cu cele aflate pe casa casatoriei ce ma duc cu gandul la faptul ca nu va puteti pune de acord cu partenerul dvs. 2018 este complicat pentru proiecte serioase, cel putin pana in septembrie. O femeie insarcinata trebuie sa se ocupe doar de sracina, nu si de ridicarea unei case, casa Racului este cea care guvenneaza si maternitatea si casa, deci nu este suficienta energie pentru amandoua, mai ales ca am am spus ca sunt luni grele. Exista un singur amendament si anume, ca din mai pana in noiembrie, cei care isi permit sa construiasca pe bani multi, cu echipe fara cusur, vor scoate sume importante din buzunar. Ceea ce am spus este valabil si pentru cei care cumpara, nu doar construiesc. Aveti grija ce cumparati! Cereti toate informatiile. Nu ma refer doar la case, ci si la apartamente. Primavara aduce risc de litigii. Ani buni pentu case sunt 2019 si 2020, dar adaca nu puteti astepta, nu cumparati cu ochii inchisi.

Sa spunem cu nu doriti sa construiti si nici sa va mutati, atunci in perioadele mai sus mentionate de sedere a lui Marte si a lui Lilith in Capricorn va trebui sa evitati certurile domestice, energiile negative, vizitele neplacute, statul temporar la altcineva acasa, purificati casa, iar daca „feng-shui-ul” dvs. este perturbat de anumite schimbari de decor, ce va pot deranja, nu luati decizii impulsive legate de casa, de a vinde si de a va muta in alta parte. Tranzitul este valabil si pentru cei care stau cu chirie sau cu parintii. Pot exista inconveniente ce va pun in situatia sa va mutati.
Uranus o planeta destul de turbulenta iese, asa cum spuneam, acest an, cel putin temporar, intre 15 mai si 15 noiembrie din sfera relatiilor conjugale, maturizandu-va intr-un final si aducandu-va la o conciliere. Alte doua schimbari importante au loc tot in noiembrie, intrarea lui Jupiter, Marele Benefic in domiciliul sau din Sagetator, tranzit puternic pentru un an de zile, care va ajuta din 8 noiembrie sa achizitionati o masina, sa invatati lucruri noi, sa va deschideti mintea citind, sa calatoriti, sa scrieti sau sa va exprimati cum doriti. Puteti face cursuri sau ii puteti incepe sa ii invatati pe altii. Puteti invata o limba straina. Sensul vietii va trece pentru un an si jumatate pe cariera dvs. din 16 noiembrie, iar daca sunteti pregatiti pentru acest rol, reusitele vor fi rasunatoare. De aceea din 2014 v-am tot spus ca nu este rau sa va redescoperiti, iar daca deja ati facut-o urmeaza un apogeu. Ramaneti conform predictiilor de anul acesta in sfera reusitelor si evitati teritoriile periculoase.