Horoscop: Cu ce replici îţi exciţi iubitul, în funcţie de zodia lui

Ca să te adore, trebuie să îl cunoşti destul de bine şi să ştii ce îi place cel mai mult. Află ce trebuie să îi spui în pat ca să îl dai gata şi să fie numai al tău.

10 oct. 2013, 07:49
Horoscop: Cu ce replici îţi exciţi iubitul, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Balanţă se excită dacă pronunţi unele cuvinte care te trimit cu gândul la sex, dar spuse pe un ton uşor obraznic.

Scorpionul nu este greu de stârnit. Întreabă-l în şoaptă, atunci când sunt şi alţi oameni în jur, dacă ar vrea să îţi mângâie sânii, şi după aceea aşteaptă-te la o partidă de sex ca în filme.

Bărbatul din Săgetător se excită la maxim dacă îi spui că vrei să faceţi sex în grup, dar trebuie să ai grijă ca această propunere să se rezume doar la nivel verbal.

Capricornul adoră să îi vorbeşti dirty, dar nu se mulţumeşte doar cu atât. Acesta se excită la maxim dacă reuşeşti să îmbini faptele cu vorbele.

Bărbatul din zodia Vărsător se excită imediat dacă îi spui că vrei să-i legi mâinile, în timp ce îi săruţi zonele erogene.

Peştii se excită la maxim dacă în timpul partidei de sex îi spui ce îţi doreşti să îţi facă.

CITEŞTE ŞI: Vezi care sunt locurile în care femeile vor să FIE ATINSE

Berbec. Când nu are niciun chef de sex, iar tu arzi de nerăbdare, este suficient să-i spui: Treci în pat!, şi el va executa fără comentarii.

Bărbatul Taur adoră surprizele, aşa că oriunde s-ar afla, în momentul în care îi vei da un mesaj îndrăzneţ, nu va reuşi să se stăpânească.

Nativul din Gemeni se excită la maxim dacă îi vei spune că vrei să faceţi sex acum şi aici. Ideea de a vă dezlănţui în locuri publice şi pe grabă îl pune imediat pe jar.

Nativul din Rac adoră să îi vorbeşti murdar, iar apoi să-l abandonezi. Acest lucru îl face să ardă de nerăbdare, aşa că nu ezita să încerci.

VEZI ŞI: Ce fantezii sexuale au bărbaţii în funcţie de zodie

Bărbatului din Leu îi place să trăiască adevărate poveşti de amor, aşa că dacă începi să îi spui scenariul pregătit doar pentru voi, nu ai cum să dai greş.

Fecioară. Alege să îi şopteşti că vrei să luaţi o cină la lumina lumânării, după care să faceţi amor într-o cadă plină cu spumă.