HOROSCOP: Cu cine te căsătoreşti şi cu cine ai doar aventuri, în funcţie de zodia ta

Descoperă zodiile cu care ai putea avea o relaţie de lungă durată, însă şi pe cele alături de care doar te vei distra. După ce vei afla, e doar alegerea ta!

18 oct. 2016, 07:48
HOROSCOP: Cu cine te căsătoreşti şi cu cine ai doar aventuri, în funcţie de zodia ta

BALANŢĂ

Balanţa iubeşte echilibrul, iar acest lucru o va apropia de un Taur, o Balanţă sau un Berbec. Din păcate, pe parcurs îşi va da seama că aceste persoane nu au şi altceva să le ofere şi se vor rezuma doar la distracţie. Pentru o relaţie de durată, Gemenii, Leii sau Vărsătorii sunt cei mai potriviţi!

SCORPION

Scorpionilor le place să flirteze, iar cele mai potrivite persoane pentru asta sunt cele din zodia Taur, Berbec sau Săgetător. Atunci când vor simţi că trebuie să se aşeze la casa lor, în Peşti, Capricorn sau Raci vor găsi exact ce au nevoie! Mai mult decât atât, aceştia sunt capabili să îi aducă cu picioarele pe pământ şi îi vor face să privească cu alţi ochi viaţa!

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este spontan şi va fi atras tot de Săgetători pentru relaţii de-o seară sau pentru unele bazate doar pe distracţie. Atunci când sunt în căutare de relaţii serioase în care sentimentele să fie mult mai profunde, Leii, Gemenii sau Balanţele sunt zodiile cele mai potrivite. 

CAPRICORN

Cele mai complete relaţii ocazionale, fără drame şi despărţiri dureroase, le pot avea cu Balanţele, Racii sau Berbecii. Atunci când vor pune pe primul loc sentimentele, Capricornii îşi vor întemeia familii trainice cu Taurii, Scorpionii şi Fecioarele. 

VĂRĂSĂTOR

Pentru aventuri, Vărsătorii vor alege persoane pe care le pot avea la picioarele lor, iar cele mai potrivite sunt cele din zodiile Scorpion, Peşti sau Leu. Când vor fi pregătiţi să treacă la nivelul următor, alegerea perfectă va fi un partener din Gemeni, Balanţă sau Săgetător. 

Citeşte mai multe pe eva.ro