Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată care sunt marile vicii ale zodiilor. Nativii de care trebuie să te ferești

Mihai Voropchievici a venit cu un horopscop special în care vorbește despre marile vicii ale nativilor zodiacului. Fiecare zodie se luptă cu obiceiuri proaste de care nu poate scăpa sau pe care le ține în frâu cu mare greutate.

20 sept. 2021, 11:35
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată care sunt marile vicii ale zodiilor. Nativii de care trebuie să te ferești

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Numerologul a detaliat, de asemenea, de ce nu poate renunţa fiecare zodie în parte la obiceiurile dăunătoare, care le face viața mult mai grea.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată care sunt marile vicii ale zodiilor

Berbec

– acest nativ este extrem de impulsiv, acesta fiind și motivul pentru care îi e greu să renunţe la proastele obiceiuri. Dacă e foarte hotărât să renunţe la ceva, ajunge să cedeze în faţa ispitei întotdeauna. În timp ce ai putea să faci paşi repezi pentru a renunţa la obiceiurile rele, revii întotdeauna acolo de unde ai plecat, pentru că mândria te poate face să vrei să-ţi ascunzi eşecul de cei din jur sau să vrei să-l respingi de parcă nici măcar nu ţi-ar păsa. E prea mândru ca să accepte că el are şi alte obiceiuri urâte, dar trebuie ca fiecare să încerce cât de cât cu el să le recunoască şi apoi să lucreze la ele.

Taur – e greu să renunţe la obiceiurile rele, pentru că preferă satisfacţia instantanee. Dacă nu vede efecte pozitive în decurs de o săptămâna, el vrea să renunţe. Acest lucru e valabil mai ales dacă alte persoane îi povestsc despre lupta de a renunţa la obiceiurile proaste. Ai putea întâmpina dificultăţi, deoarece uneori poţi fi foarte leneş şi atunci îţi propui să scapi mâine de obiceiul prost. Ştii că acest mod de gândire poate fi periculos, dar nu poţi să ţii pasul cu promisiunea de a te schimba, deci lenea e cucoană mare.

Gemeni – există momente când vrei să scapi de metehne şi s-ar putea să crezi că eşti pregătit pentru un drum lung până când îţi dai seama cât de lung este de fapt. Şi atunci începi să faci compromisuri, să cedezi încetul cu încetul. Şi de câte ori ne propunem să nu facem un lucru, atunci îl vom face de două ori. Dacă intenţionezi să scapi de prostul obicei şi să rezişti până la capăt, ai nevoie de responsabilitate, ceea ce nu îi caracterizează pe Gemeni, ei sunt puţin mai frivoli. Lucrează bine în echipă şi când au pe cineva de partea lor li se pare mai uşor, lor le place munca în echipă. Se entuziasmează foarte repede, iar când trebuie să depună efort, le piere entuziasmul.

Citește continuarea aici.

Citește și: Horoscop octombrie 2021. Se anunta rasturnari de situatii, toate zodiile sunt afectate