HOROSCOP: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie, în 2014 (Anul Calului de Lemn)

Pe parcursul anului de cal, cel mai potrivit este de a purta culoarea verde, albastru si violet. Daca vreti sa fiti la moda, pariati pe toate nuantele ale acestor trei culori.

27 mai 2014, 20:46
HOROSCOP: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie, în 2014 (Anul Calului de Lemn)

Aceste culori vor creste chiar sansele de bani si noroc de-a lungul anului 2014. Desigur, acestea nu sunt singurele culori pe care puteti paria, de asemenea crem, culoarea galben nisip si orice tonuri calde de maro, sunt alte optiuni potrivite. In acest an, accentul este pus pe viziunea simpla, curata si eleganta.

Pentru fiecare semn, cu toate acestea, exista cateva culori specifice, care sunt deosebit de relevante si va aduce noroc pe tot parcursul anului. Iata care sunt culorile cele mai moderne pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec – potrivite pentru ei sunt tonurile de rosu de foc.

Taur – purtati mai multe culori de albastru in toate nuantele si combinate cu negru.

Gemenii – pentru ei cele mai potrivite pentru acest an sunt tonurile de galben si verde. Este de dorit sa se evite nuantele albastre.

Rac – culori, cum ar fi violet si albastru, va aduce noroc in 2014 pentru raci.

Leu – aproape nimeni nu ar fi surprins de faptul ca auriul este recomandat pentru ei.

Fecioara – pentru aceasta zodie, sarcina este mai usoara, pentru ca se poate alege dintre mai multe culori. Purtati violet, verde, albastru sau rosu. In nici un caz nu este recomandat sa se poarte culoarea galbena.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro