HOROSCOP: Cum alegi locaţia pentru nuntă în funcţie de zodie

Căsătoria reprezintă un pas extrem de important în viaţa fiecăruia. Viitoarele mirese îşi imaginează acest eveniment încă din copilărie, visează locul perfect, rochia şi primul dans. Zodia te poate influenţa şi îţi poate arăta care este locul unde poţi avea nunta pe care ţi-o doreşti.

04 mart. 2013, 21:14
HOROSCOP: Cum alegi locaţia pentru nuntă în funcţie de zodie

Berbecilor le plac lucrurile care nu prea au legătură cu tradiţiile, aşa că locaţia de nuntă ar trebui să fie legată de spiritul tău de aventură şi să fie ieşită din tipare, scrie unica.ro.

Taurul este o zodie care iubeşte natura, de aceea îşi doreşte să petreacă cea mai importante zi din viaţă, în mijlocul ei. Aceştia pot alege o nuntă în pădure, o nuntă câmpenească sau o nuntă discretă în vârf de munte. Dar pentru că aceşti nativi sunt atraşi şi de lux, ai grijă că în preajma să se afle un hotel cu multe stele sau un restaurant sofisticat.

Gemenii preferă să aleagă ca locaţie de nuntă un muzeu sau o galerie de artă, unde să aibă loc să se desfăşoare în voie pe ringul de dans improvizat. Aceştia mai pot alege şi locuri precum o destinaţie exotica, undeva într-o ţară străină.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele cinci zodii cu bărbaţi fideli

Cei născuţi în zodia Rac sunt foarte tradiţionalişti şi preferă ca nunta să se desfăşoare în apropierea casei. Aceştia pot opta fie pentru o nuntă restrânsă în gradina casei, fie pentru o nuntă la un restaurant de lux, dar intim şi neapărat cu o privelişte frumoasă.

Leul este cunoscut pentru înclinaţia către lux şi de aceea va alege în primul rând un restaurant scump unde le-ar putea oferi invitaţilor un meniu bogat, sofisticat şi o atmosferă plină de stil şi eleganţă. Fiind şi mari iubitori de soare, ar putea opta şi pentru o nuntă pe plajă.

Fecioara este un semn zodiacal extrem de perfecţionist. Aceasta va alege o locaţie de nuntă practică şi prietenoasă în egala măsură, ceva tradiţional şi nu foarte scump, posibil o nuntă într-o grădină, un parc plin de flori sau în grădina botanică.

Balanţa este una dintre cele mai romantice semne zodiacale. Aceşti nativi pot opta pentru un hotel retro, un castel vechi sau o croazieră pe mare. Nu ar fi însă exclus ca o Balanţă că îşi organizează nunta într-un club sau într-un restaurant trendy.

Scorpionul adoră intimitatea, aşa că pe lângă faptul că nunta va fi retrânsă, locaţia aleasă va încerca să transmită ideea de linişte, de spaţiu personal. Aceştia pot alege o nuntă în natură, la o mânăstire sau chiar într-o ţară exotică.

Citeşte şi Cum să fii o mireasă sexy

O locaţie de vis pentru un Săgetator ar fi în Africa, în Dubai sau la Marele Zid Chinezesc, însă aceşti nativi se pot mulţumi şi cu o locaţie care are renumele de obiectiv turistic, chiar dacă e aproape de casă.

Capricornul, un alt semn zodiacal tradiţionalist, va alege pentru nuntă un loc cu puternică încărcătură religioasă sau o locaţie care are strânsă legătură cu familia sa.

Un semn excentric precum Vărsătorul va alege o locaţie pe măsură, cum ar fi o nuntă subacvatică sau la planetariul din oraş, la o expoziţie de artă sau la muzeu.

Inevitabil, Peştii vor alege pentru nuntă o locaţie care să fie aproape de apă, o staţiune pe malul apei sau chiar pe plajă. Pentru că muzica şi dansul sunt importante pentru aceştia, locaţia de nuntă trebuie să aibă un ring mare de dans.