HOROSCOP: Cum arată femeia cu care iubitul tău te-ar putea înşela, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum arată "portretul robot" al femeii cu care iubitul tău te-ar putea înşela? Descoperă pentru ce tip de femei are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui.

17 apr. 2013, 09:34
HOROSCOP: Cum arată femeia cu care iubitul tău te-ar putea înşela, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Berbec este foarte atras de femeile care ies în evidenţă, care sunt altfel, sunt curajoase şi originale. Dacă are ocazia să intre într-o relaţie cu o astfel de femeie, sigur nu va refuza.

Genul de femeie care nu vede nimic rău în ideea de a avea o relaţie cu un bărbat căsătorit sau cuplat ar putea să-i devină amantă nativului din Taur.

Pentru că se plictiseşte destul de repede, bărbatul din Gemeni se îndrăgosteşte de nenumărate ori chiar dacă are deja o relaţie stabilă. Când calcă strâmb, o face cu o femeie foarte interesantă, originală şi rebelă.

Rac. Dacă are ocazia, te va înşela cu o femeie voluptoasă şi sexy, fără să stea pe gânduri şi fără să aibă pic de remuşcări.

Pentru că se îndrăgosteşte de femeile care se comportă ca nişte adevărate dive, bărbatul din Leu ar putea să te înşele fără remuşcări cu o astfel de femeie.

Fecioară. Are o mare slăbiciune pentru femeile foarte sexy, misterioase, dar este dispus să se lase sedus şi de cele care fac primul pas.

Genul de femeie foarte frumoasă, sociabilă, cu ceva înclinaţii artistice îl face pe bărbatul din Balanţă să uite complet că îl aşteaptă deja cineva acasă.

Bărbatul din Scorpion are o slăbiciune pentru femeiele puternice, serioase, care au realizate multe fără să primească ajutorul cuiva.

Săgetător. Este suficient să găsească o femeie care îndeplineşte toate standardele lui, încât să uite complet că are deja o relaţie stabilă.

Capricorn. Îi plac femeile ambiţioase, iar dacă una dintre femeile alături de care petrece ore întregi zi de zi este astfel, i se vor aprinde instant călcâiele.

Dacă există în grupul vostru de prieteni o femeie nonconformistă, originală şi îndrăzneaţă, atunci poţi fi sigură că iubitul tău din Vărsător a observat-o deja.

Bărbatul din Peşti se îndrăgosteşte adesea de o femeie care îi seamănă foarte bine, adică romantică şi sensibilă.