Horoscop. Cum e femeia la care visează pe ascuns, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Află cum ar trebui să arăţi astfel încât iubitul tău să nu mai admire pe furiş alte femei sau să nu mai aibă fantezii cu ele.

10 iun. 2014, 21:25
Horoscop. Cum e femeia la care visează pe ascuns, în funcţie de zodia lui

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni adoră femeile sportive, cu braţe şi picioare lucrate discret. Dacă vrei să nu aibă ochi decât pentru tine, atunci fă mult sport şi poartă haine mulate tocmai din motivul de a îţi pune în evidenţă calităţile fizice. Ai grijă însă să nu exagerezi şi să nu devii prea masculină.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul din această zodie este pur şi simplu copleşit atunci când vede o femeie cu bustul generos.

De aceea ar trebui să ţi-l pui mai mult în valoare. Decolteurile trebuie să fie parte din viaţa ta, fie că ieşiţi în oraş, fie că eşti îmbracată comod prin casă. Dacă nu eşti dotată aşa cum şi-ar dori, atunci foloseşte mici trucuri pentru a părea că ai forme.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu e greu să te dai cu parfum tot timpul şi să ai acel look de doamnă, cu siguranţă aşa iubitul tău nu va întoarce capul după alte femei.

Fii cochetă tot timpul, poartă fuste şi bijuterii elegante, dar ai grijă să nu întreci limita. Fii acel tip de secretară sexy, dar nu deveni vulgară. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este atras de femeile foarte îngrijite, dar naturale în același timp.

Dacă îți pui frumusețea în valoare prin lucruri simple și nu cu machiaj sau haine excentrice, atunci clar nu va avea ochi decât pentru tine. Nu îți vopsi părul și nu încerca să pari alta decât ești!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanței îi plac femeile sexy, fără îndoială!

Pune-ți corpul și formele în valoare, însă ai grijă să nu exagerezi și să nu te expui prea mult. Acesta trebuie să mai aibă ceva de descoperit la tine. Vrea să emani senzualitate prin toți porii, dar nu să pari vulgară.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este atras de femeile curajoase și pline de încredere, iar acest lucru reise și din vestimentație, și din gesturi.

Poartă haine care să îți pună posteriorul și bustul în valoare, acest lucru arată că ești mândră de formele tale.  Fii ușor perversă mai ales acasă, hainele lejere și transparente îl vor înnebuni.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru acest nativ trebuie să arăți ca scoasă din cutie, mereu pusă la patru ace.

Nu suportă femeile care se neglijează, așa că dacă nu vrei să se uite după altele trebuie să muncești serios pentru asta. Un corp bine lucrat, părul mereu aranjat și hainele de calitate te vor transforma în femeia visurilor lui.

Citeşte mai mult pe eva.ro