HOROSCOP: Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Dacă nu îţi cunoşti limitele şi nu ştii cum ai putea reacţiona în cazul unei despărţiri, zodia ta te poate lămuri!

17 ian. 2017, 07:43
HOROSCOP: Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodia ta

CAPRICORN

Tu ştii cum să gestionezi o despărţire şi chiar dacă ai inima zdrobită, vei face orice să uiţi. Vrei să treci peste orice situaţie dificilă şi eşti mândră dacă reuşeşti să rămâi cu capul sus. Îţi vei distrage atenţia cu tot felul de activităţi pentru a uita de durerea din suflet!

VĂRSĂTOR

Tu nu te oferi trup şi suflet într-o relaţie, de aceea nici despărţirea nu va fi atât de dificilă ca în cazul altor semne zodiacale. Cu toate acestea, în primele zile te vei simţi destul de nesigură, dar nu va dura prea mult până să realizezi că meriţi mult mai mult de atât!

PEŞTI

După o despărţire te vei simţi destul de nesigură şi vei suferi destul de mult. Te vei învinovăţi pentru ceea ce se întâmplă, vei ajunge să crezi că nu ai fost tu suficient de bună pentru a duce relaţia mai departe. Te vei izola până când cineva îţi va umple din nou golul din inimă şi îţi va da speranţă. 

BERBEC

Tu nu vei recunoaşte că îţi pasă atunci când ieşi dintr-o relaţie, însă suferi în tăcere. În ciuda încrederii şi forţei pe care o arăţi, există şi teamă că ai putea fi nedemnă de iubire. Principala ta preocupare va fi să îi asiguri pe cei din jur că eşti bine şi te vei angaja la o mulţime de lucruri noi pentru a uita că eşti rănită.  

Citeşte mai multe pe eva.ro