HOROSCOP: Cum îi faci geloşi pe cei din jur în funcţie de zodie

Horoscop: Cu siguranță cunoști care sunt atuurile tale și la ce anume ești mai pricepută, însă te-ai gândit cum stai la capitolul „Stârnește gelozie”? Dacă nu, iată că acum ți s-a ivit ocazia să faci acest lucru. Iată cum îi faci geloși pe cei din jurul tău în funcție de semnul tău zodiacal.

09 iun. 2016, 10:39
HOROSCOP: Cum îi faci geloşi pe cei din jur în funcţie de zodie

Berbec

Într-un astfel de caz, femeia berbec apelează la spontaneitate, aventură și ești este mereu deschisă la ideea de a încerca experiențe noi, probabil unele dintre cele mai provocatoare. Toată lumea își dorește să aibă acest curaj, însă puțini vor fi cei care vor îndrăzni să facă tot ceea ce este dispusă să facă femeia berbec.

Taur

Femeia taur nu apelează niciodată la sfaturile celor din jur. Este o fire independentă și face tot ceea ce își dorește. Nu așteaptă să primească undă verde din partea nimănui și acționează după propria voință.

Gemeni

Creativitatea femeii gemeni este cea care stârnește gelozia și invidia celor din jur. Toți și-ar dori să aibă spiritul ei inovativ și farmecul pe care-l emană prin intermediul acestuia, însă puțini reușesc.

Citeste horoscopul complet pe YVE