HOROSCOP: Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Cum arată femeia perfectă pentru fiecare

Un barbat cauta perfectiunea, dar din punctul lui de vedere. Astfel, fiecare nativ are o alta perspectiva asupra femeii ideale. Vezi cum poti sa il cuceresti in functie de zodia lui.

22 oct. 2015, 12:56
HOROSCOP: Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Cum arată femeia perfectă pentru fiecare

Berbec

Nu incape indoiala atunci cand spunem ca un barbat nascut in zodia Berbec va cauta o femeie care sa semene cu mama lui, in anii de glorie. Pentru acest barbat, femeia perfecta trebuie sa aiba trasaturi fine, feminine, sa fie atent imbracata, ingrijita si, sa nu uitam, sa aiba cei sapte ani de acasa. Trebuie sa fie doamna in societate si o adevarata gospodina acasa. Nu pune pret pe forme de model, asa ca nu cauta femeia care sa aiba 90-60-90.

Taur

Taurul este foarte pretentios cand trebuie sa isi aleaga partenera, el nu se va uita dupa orice femeie care ii face ochi dulci. Pentru el, femeia perfecta trebuie sa stie cum sa se „vanda”. Trebuia sa fie in pas cu moda, sa fie mereu machiata si aranjata si, nu in ultimul rand, sa fie o adevarata gospodina, pentru ca acest barbat este ghidat in primul rand de nevoi. Fiind un barbat foarte mandru, femeia de langa el trebuie sa stie sa se puna in valoare, pentru ca el sa aiba cu ce sa se laude.

Gemeni

Barbatul Gemeni este foarte sociabil si este clar ca femeia perfecta, in viziunea lui, trebuie sa fie la fel de sociabila. Trebuie sa stie cand sa initieze o conversatie, sa fie mereu in pas cu moda sau cu noile inovatii tehnologice si, nu in ultimul rand, sa aiba o cariera de succes. Nu este foarte important modul cum arata, asa ca va prefera o femeia de succes, in schimbul uneia de „expozitie”.

Rac

Este greu de definit femeia perfecta in viziunea acestui barbat. Fiind un familist convins, el va fi ghidat de instinctele paternale si va cauta o femeie care poate sa-i daruiasca copii si care poate sa le ofere o buna educatie. Nu pune foarte mult pret pe aspectul fizic, daca femeie pe care o alege are ceva special, atunci va fi perfecta pentru el.

Leu

Barbatul Leu este un adevarat cuceritor si in mod sigur nu se va uita dupa orice femeie. El are standarde foarte ridicate, asa ca va avea foarte multe pretentii de la o femeie. Nu va cauta la o femeie acea perfectiune pe care o vezi numai in revistele de moda, insa in mod sigur va fi atent la modul in care se imbraca si se aranjeaza. In viziunea lui, femeia perfecta trebuie sa fie inalta, sa aiba trasaturi fine si sa fie foarte increzatoare in fortele proprii.

Fecioara

Barbatul Fecioara este foarte pretentios si atent la detalii, este un adevarat domn in societate, asa ca femeia perfecta, in viziunea lui, trebuie sa faca parte din inalta clasa sociala. Sa aiba un vocabular bogat, sa aiba tinute atent alese, sa fie mereu aranjata si, nu in ultimul rand, sa fie organizata. Este suficient sa poarte o singura conversatie cu tine, pentru a-si da seama daca esti femeia perfecta pentru el.

Balanta

Excentric de fel, barbatul Balanta nu va cauta la o femeie acea perfectiune pe care o vedem doar in revistele de moda. El este atras de femeile iesite din comun, care sunt speciale in felul lor si care ii fac sa se simta deosebiti. El adora simplitatea la o femeie, asa ca in mod sigur nu se va uita dupa una prea mult fardata sau mereu preocupata de cele mai scumpe haine.

Scorpion

Barbatul Scorpion este un adevarat cuceritor, care prefera sa fie stimulat din punct de vedere intelectual. Asa ca femeia perfecta, in viziunea lui, este cea care poate sa-i tina „piept” in orice conversatie si care stie cum sa puna punctul pe „i”. Nu trebuie sa aiba dimensiunile 90-60-90 pentru a-i atrage atentia, ci doar sa fie inteligenta si atenta la detalii.

Mai multe pe kfetele.ro