HOROSCOP: Cum îl faci pe iubitul tău să te iubească mai mult. Vezi trucurile

Află cum să-ţi faci partenerul să te aprecieze, să te redescopere și să realizeze cât ești de importantă în viața lui. Descoperă trucurile prin care îl faci să te iubească mai mult.

24 apr. 2013, 18:53
HOROSCOP: Cum îl faci pe iubitul tău să te iubească mai mult. Vezi trucurile

Taur. Tebuie să înveţi să găteşti. Se bucură de plăcerile vieţii mai mult decât oricare alt nativ al zodiacului, iar răsfăţurile culinare sunt perfecte pentru el.

Gemeni. Ca să te iubească mai mult, trebuie să-i oferi satisfacție intelectuală. Asta înseamnă discuţii lungi şi interesante pe temele care îl fascinează cel mai mult.

Rac. Are nevoie permanent de dovezi de iubire, de cuvinte dulci și tandrețe.

Leu. Îi place la nebunie să fie lăudat, iar dacă faci asta în preajma oamenilor pe care îi respectă, cu siguranță te va iubi și mai mult.

Fecioară. El măsoară reușita în viață după cele mai simple gesturi. Dacă îi demonstrezi că ești foarte responsabilă și că poate avea întotdeauna încredere în tine, cu siguranță te va iubi din ce în ce mai mult.

Balanţă. Romantismul este unul dintre cele mai importante elemente din viața lui. De aceea, te va iubi mai mult dacă îl răsfeți prin gesturi romantice.

Nativul din Scorpion iubește puterea. Dacă îi demonstrezi că poți lupta cu adevărat pentru tot ceea ce îți dorești, va fi cu siguranță încântat și te va iubi tot mai mult.

Bărbatul din Săgetător iubește libertatea. Oferă-i spațiul de care are nevoie, nu-l cicăli și fii dispusă să puneți în practică ideile lui nebunești și dragostea pentru aventură.

Pe nativul Capricorn, reușitele profesionale îl încântă cel mai mult. Nu desconsidera cariera și încearcă să ajungi pe cele mai înalte culmi. Respectul lui pentru tine va fi enorm.

Bărbatului din Vărsător trebuie să-i demonstrezi că ai o gândire liberă, că nu te limitezi la cele mai banale aspecte ale vieții și că vrei să experimentezi tot mai mult.

Peşti. Te va iubi mai mult dacă îi faci, din când în când, declarații de dragoste și surprize plăcute, pline de afecțiune.

Nativul din Berbec te iubește mai mult dacă eşti îndrăzneaţă, curajoasă și dispusă să faci tot felul de lucruri nebuneşti, la care el visează.