HOROSCOP: Cum îl faci să se căsătorească cu tine, în funcţie de zodia lui

Îl poţi presa sau manipula, dar rezultatele nu vor fi deloc bune. Descoperă cum să-l faci să-şi dorească din tot sufletul să se însoare cu tine, conform zodiei lui.

03 mart. 2017, 07:36
HOROSCOP: Cum îl faci să se căsătorească cu tine, în funcţie de zodia lui

PEŞTI

Arată-i nativului din Peşti că îţi pasă de toţi oamenii şi toate animalele de pe pământ. Dacă îi arăţi personalitatea ta blândă, atunci vei fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îţi doreşti. Fii muza lui şi încurajează-l să se afirme şi apreciază lucrurile pe care le face pentru tine, indiferent despre ce e vorba. Dacă inspiri un bărbat din Peşti, iar tu eşti inspirată de el la rândul tău, atunci cel mai probabil veţi avea un mariaj fericit. 

BERBEC

Pe un Berbec trebuie să îl provoci. Arată-i că eşti pregătită pentru aventură şi că nu are cum să se plictisească alături de tine. Trebuie să fii o femeie la fel de altletică, curajoasă şi inteligentă ca şi el. Dacă îi demonstrezi că eşti egală cu el, atunci vei fi acea forţă care îl încurajează să evolueze. Ce este cel mai important pentru el este să îi menţii viu interesul. 

TAUR

Chiar dacă un Taur apreciază femeile foarte puternice, el nu vrea să fie dominat. Nu acţiona de sus faţă de el şi nu îl face să se simtă mic. Dacă spune ceva ce îţi răneşte sentimentele sau face ceva cu care nu eşti de acord, nu fi vulcanică şi dură! Aşteaptă să te calmezi şi aşa veţi putea purta o discuţie raţională. Aceşti nativi nu se lasă sensibilizaţi de drama doamnelor din viaţa lor, aşa că fii responsabilă şi nu face din ţânţar armăsar, asta va face ca relaţia dintre voi să fie pe vecie. 

GEMENI

Nativul din Gemeni are nevoie de o parteneră care este pregătită pentru orice şi care îl surprinde în mod constant. Elementul surpriză este crucial pentru toate relaţiile, dar este vital pentru acest bărbat. Atât timp cât eşti plină de surprize pentru el, atunci el îşi va dori să rămână lângă tine toată viaţa. 

RAC

Racului respectă mult sentimentele celui de lângă el, aşa că lasă-l să ştie dacă ce face pentru tine este de ajuns. Acest bărbat are nevoie de confirmarea ta că este bun pentru tine, că îl apreciezi pentru ceea ce este, indiferent dacă este bogat sau nu, inteligent sau nu. Are nevoie să ştie că are ceva de care eşti interesată şi te face fericită. 

Citeşte mai multe pe eva.ro