HOROSCOP: Cum începi luna septembrie în funcţie de zodie

Horoscopul saptamanii 31 august – 6 septembrie 2015: Ce spun astrele în prima săptămână a toameni 2015. 

30 aug. 2015, 04:30
HOROSCOP: Cum începi luna septembrie în funcţie de zodie

BERBEC 21.03-20.04: Nu conteaza cat de mult lucrati, acum va sta gandul doar la distractie. Fie ca este vorba despre legaturi romantice, fie ca sustineti tot felul de activitati cu copiii, fie ca faceti integrame sau puzzle-uri, acesta este momentul perfect pentru vacanta. Daca nu puteti sa va luati concediu, atunci in orice seara din aceasta saptamana sau in weekend puteti profita de timpul liber cat mai placut.

TAUR 21.04-21.05: Va concentrati doar pe evenimentele din familie. Ar putea fi vorba despre o casatorie, o nastere sau chiar o adoptie care va da motivul unei noi reuniuni de familie. Profitati de aceasta ocazie sa va vedeti si sa discutati pe saturate cu apropiatii pe care nu i-ati mai vazut de mult timp.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dornici sa comunicati dar nu reusiti sa fiti atat de convingatori pe cat va doriti. Oricum vi se pare ca viata se desfasoara intr-un ritm mult prea rapid pentru dumneavoastra. Descarcati-va de tot ce aveti pe suflet insa tineti cont cui va destainuiti.

RAC 22.06-21.07: Unii dintre nativii acestei zodii se gandesc de ceva vreme sa faca o achizitie mare. De obicei sunteti interesati mai mult de haine frumoase si de bijuterii. Iata ca acum va concentrati spre o casa, un autoturism nou sau un obiect de arta. Nu se stie niciodata in ce directie porniti…

LEU 22.07-22.08: Astrele va dau o forta greu de stapanit si accesele de furie sunt pe masura. Nu va explicati de ce va sta gandul doar la distractie si cheful de treaba nu va da niciun imbold? Inca nu s-a terminat sezonul vacantelor estivale. Pana la sfarsitul verii mai aveti putin timp!

FECIOARA 23.08-22.09: Acum aveti multe proiecte de finisat si va invaluie o adiere a dragostei. Va grabiti sa trageti concluzii si nu intotdeauna sunt cele mai bune. Considerati ca sunteti prea ocupati ca sa va ocupati timpul cu dragostea. Aveti grija ce va doriti!

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana nu va doriti sa ramaneti singuri si chiar faceti tot posibilul sa fiti in compania cuiva. Va bucurati de prezenta celor mai tineri, mai ales ca aveti destui prieteni dornici de discutii. Tot acum este momentul prielnic stabilirii unor obiective mai indraznete pentru a va implini cele mai sofisticate vise.

SCORPION 23.10-21.11: Cineva din anturaj va da cateva sarcini care nu fac altceva decat sa va creasca responsabilitatile. Si asa simtiti ca sunteti destul de stresati. Poate cateva griji in plus nici nu se observa. Daca vreti, puteti face fata la mult mai mult.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cunoscuti drept calatorii zodiacului, inseamna ca intotdeauna va doriti sa calatoriti. Chiar si in aceste zile simtiti un neastampar, un chef nebun de plimbare. Daca nu puteti sa plecati intr-o excursie atunci macar sa fiti turist in propriul oras. Vizitati muzee, mergeti la plimbare prin parcuri, vedeti un film in oras sau va inscrieti la un curs.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va preocupa in mod deosebit problemele legate de terenuri, mosteniri, asigurari, datorii sau taxe neachitate la timp. Puteti imparti responsabilitatile si cu altcineva de incredere. Planetele sunt favorabile acum, mai ales pentru negocieri de succes. Mare grija la acte, fiti atenti ce semnati!

VARSATOR 20.01-18.02: Dornici sa discutati cu prietenii si partenerii, planetele va fac sa fiti mult mai vorbareti ca de obicei. Va bucurati de succes si nimic nu va satisface mai mult decat ca apropiatii va apreciaza ideile constructive.

PESTI 19.02-20.03: Astrele va indeamna in aceste zile sa va preocupe mai ales munca si responsabilitatile de la serviciu. Va simtiti bine cand aveti grija de cei de care aveti stricta nevoie, dar va concentrati si asupra sanatatii dumneavoastra.Puteti face ceva sa va imbunatatiti starea? Daca da, actionati!

Sursa: revistamagazin.ro