HOROSCOP: Cum înşală femeile în funcţie de zodie

HOROSCOP: Zilnic se vorbeşte despre cum şi de ce îşi înşală bărbaţii soţiile ori iubitele, aşa că ne-am gândit să aruncăm un ochi şi în ograda cealaltă şi să vedem ce explicaţii au unele femei care fac acelaşi lucru. Aşa am aflat că motivele pentru care femeile înşală diferă de la zodie la zodie, iar unele cauze sunt de-a dreptul surprinzătoare.

27 ian. 2015, 12:57
HOROSCOP: Cum înşală femeile în funcţie de zodie

Cum insala femeile in functie de zodie BERBEC, TAUR ŞI GEMENI

Pentru femeile născute sub semnul uneia dintre aceste trei zodii, motivul principal pentru care ajung să-şi înşele partenerii este tradarea. În plus, cele aflate în Berbec vor fi infidele nu numai dacă sunt trădate, ci şi ignorate. Femeile din zodia Taur vor înşela şi ele dacă nu li se mai acordă atenţia cu care erau obişnuite, iar cele din Gemeni vor înşela de cele mai multe ori din pură curiozitate.

Cum insala femeile in functie de zodie RAC, LEU ŞI FECIOARĂ

Principalul motiv pentru care femeile Rac, Leu sau Fecioară ajung să înşele este… plictiseala. Mai exact, în momentul în care realizează că nu mai au nimic de descoperit la partenerul lor, se vor gândi tot serios să îl inşele. Femeile aflate sub zodia Rac vor înşela şi dacă sunt trădate, iar cele din Leu daca nu mai sunt idolatrizate. Femeia Fecioară înşală şi dacă găseşte pe cineva superior jumătăţii lor.

Citeste mai mult pe Revista TEO