HOROSCOP: Cum îţi alegi culoarea părului în funcţie de zodie

HOROSCOP. Vrei să te vopseşti, însă eşti nehotărâtă asupra nuanţei? Astrele îţi influenţează look-ul, aşa că este bine să cunoşti trăsăturile semnului tău zodiacal.

16 dec. 2013, 19:41
HOROSCOP: Cum îţi alegi culoarea părului în funcţie de zodie

Berbec. Primul semn al zodiacului reprezinta un caracter puternic, competitiv, impetuos, caruia ii place sa se afle in centrul atentiei. O nuanta de saten inchis cu reflexe rosiatice sau o vopsea in nuante de visiniu se va potrivi personalitatii tale, scrie divahair.ro.

Taur. Desi nativele Taur adora confortul si luxul, uneori simt nevoia sa se apropie de natura. Acestea sunt sofisticate si naturale, avand o frumusete aparte. Orice nuanta de castaniu iti va spori senzulitatea.

Gemeni. Pentru Gemeni, diversitatea reprezinta un condiment al vietii, astfel ca nu este de mirare ca adora sa-si schimbe des nuanta parului si sa incerce tot felul de stiluri. Astrele dicteaza tendintele: nuantele calde de maro cu note delicate de caramel ti se potrivesc cel mai bine.

Rac. Persoanele nascute in zodia Rac sunt cunoscute pentru caracterul imprevizibil si stilul usor excentric pe care il denota uneori. Cu o astfel de personalitate, stilul ombre este perfect pentru tine. Acesta este inca in tendinte, este chic, elegant si versatil.

Leu. Femeile nascute sub acest semn zodiacal adora sa fie in centrul atentiei. Nuante precum blond plantinat, blond sampanie, blond miere sau caramel iti vor oferi stralucirea de care ai nevoie.

Citeşte şi Machiajul de gheaţă: Cum să araţi mai tânără cu un machiaj de iarnă VIDEO

Fecioara. Fecioarele sunt atente la detalii şi adora aspectul natural, fresh si elegant. Atat nuantele inchise de castaniu, cat si cele deschise se armonizeaza cu felul lor de a fi.

Balanta. Reprezentantele acestui semn zodiacal sunt intotdeauna in cautarea armoniei si a echilibrului. Cel mai bine le caracterizeaza cositele aurii.

Scorpion. Misterioasa, pasionala si senzuala, femeia Scorpion adora sa exploreze diferite stiluri vestimentare, de machiaj sau de hairstyling. Este recomandat sa alegi nuante inchise (negru sau maro inchis).

Sagetator. Nativele acestui semn zodiacal sunt persoane pline de viata, carora le place sa experimenteze diverse trairi, pentru ca iubesc aventurile si libertatea. Culoarea de par roscat cupru si cea chihlimbar iti vor flata aspectul fizic si ti se potrivesc cel mai bine.

Capricorn. Serioasa, ambitioasa si dornica de stabilitate financiara, o femeie nascuta in zodia Capricorn are gusturi costisitoare. Castaniul inchis rezoneaza cel mai bine cu firea ta stilata.

Varsator. Nonconformismul, originalitatea si accentele bizare sunt trasaturile Varsatorului. Acestui semn zodiacal ii place sa socheze lumea cu alegerile pe care le face. Poti opta pentru un degrade sofisticat sau pentru suvite jucause in nuante puternice de roz ori albastru.

Pesti. O femeie nascuta sub aceasta zodie este visatoare, creativa si misterioasa. Daca ar fi sa iti alegi culoarea parului in functie de zodie, ar trebui sa mizezi pe nuante angelice de blond deschis si pe coafuri inocente.

Citeşte şi Horoscop de final de an. Cum vei încheia 2013 şi cât de bun va fi anul 2014