Horoscop: Cum îţi creşti şansele de a-ţi găsi iubit până în Sărbători, în funcţie de zodie

Te sperie gândul că vei fi singură în aceste zile speciale? Descoperă ce trebuie să faci ca să îţi găseşti marea iubire, dar şi la ce trebuie să renunţi.

04 dec. 2013, 22:45
Horoscop: Cum îţi creşti şansele de a-ţi găsi iubit până în Sărbători, în funcţie de zodie

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă vrei să nu îţi petreci Sărbătorile fără un iubit, trebuie să fii puţin mai hotărâtă. Caută bărbatul perfect în locuri noi, locuri în care nu ai mai fost până acum. Ai mai multe şanse de reuşită dacă ştii de la început ce cauţi, dar şi dacă reuşeşti să te abţii să spui da primului venit.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Tot ce trebuie să faci pentru a nu risca să fii singură de Sărbători este să accepţi invitaţiile de care de obicei nici nu voiai să auzi. Acestea pot veni mai ales de la acele persoane cu care nu legi prietenii, şi faţă de care vrei să păstrezi distanţa. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla după ce ieşi la o cafea cu un coleg de muncă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îţi poţi găsi mult mai uşor partener pentru aceste zile dacă petreci majoritatea timpului alături de prietenii tăi. Într-o colectivitate, şansele de a găsi bărbatul perfect sunt mai mari, aşa că nu privi cu scepticism pe fratele prietenei prietenului tău. Încearcă să fii mai sociabilă, asta este cheia succesului.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti foarte comodă, şi dacă intri într-o stare, cu greu mai ieşi din ea. Chiar dacă te-ai obişnuit singură, fă un efort şi caută-ţi un partener măcar de Sărbători. Fii mai curajoasă, pentru că acest lucru se va vedea imediat şi poate vei fi remarcată exact de cine trebuie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă vrei să îţi găseşti un iubit cu care să îţi petreci Sărbătorile, fă tu primul pas şi renunţă să mai visezi la prinţul venind pe un cal alb. Exprimă-te direct, şi dacă ai pus ochii pe cineva, nu ezita să te duci la el să îi spui. Mulţi bărbaţi adoră îndrăzneala şi le place să fie dominaţi încă de la începutul flirtului.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai tendinţa de a suferi mult timp după o despărţire şi nu te poţi detaşa de trecut. Dacă vrei să nu stai singură de Sărbători, trebuie neapărat să renunţi la amintirile neplăcute şi să nu te mai gândeşti la fostul. Odată ce arăţi că eşti disponibilă, cererile nu vor întârzia să apară.

Citeşte mai mult pe eva.ro