HOROSCOP: Cum îţi dai seama că vrea să te părăsească, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi trece măcar o dată printr-o despărțire. Pentru multe persoane asemenea momente sunt foarte dificile, chiar și atunci când ambii parteneri consideră că relația lor nu mai funcționează.

14 mart. 2017, 08:42
HOROSCOP: Cum îţi dai seama că vrea să te părăsească, în funcţie de zodie

Berbec

Dacă un Berbec se va supăra pe tine pentru lucruri pe care înainte nu l-ar fi deranjat, atunci se anunţă o despăţire, scrie eva.ro. Chiar dacă nu are prea mare importanță ce faci. Berbecul poate deveni temperamental mai repede decât crezi, iar dacă apare un asemenea moment înseamnă că e pe cale să te părăsească.

Taur

Dacă un Taur are de gând să plece dintr-o relație, atunci el va deveni inflexibil şi plin de resentimente. Cu cât îi vei cere să facă mai multe lucruri, cu atât el va fi mai puţin dispus să îşi dorească să le facă. Atunci este foarte probabil să te părăsească.

Gemeni

Atunci când un nativ născut în zodia Gemeni intenționează să te părăsească, el va deveni din ce în ce mai indisponibil. Nu va mai face niciun efort pentru a te vedea, ba chiar poate deveni complet indiferent. Dacă se poartă în acest fel, înseamnă că el deja se întâlneşte cu oameni noi pe care îi crede mai interesaţi decât tine.

Rac

Ultimul lucru pe care un Rac l-ar face este să facă pe cineva să sufere. Nu își dorește așa ceva. Logica lui este că dacă îţi bagă ideea unei eventuale despărţiri în cap, ar putea să te determine pe tine să faci primul pas în acest sens. Ar vrea să fii convins că tu vrei o despărțire, și în niciun caz el.

Leu

Dacă un Leu își dorește să te părăsească, ar trebui să știi că lui nu îi va mai păsa de tine. Atenţia lui va fi canalizată doar pe propria persoană, pentru că este destul de egoist. Chiar dacă speri asta, mai bine realizezi că el nu va mai fi preocupat de tine, ci doar de propria piele.

Fecioară

Este important să știi că un nativ Fecioară nu va fi niciodată nepoliticos, nici măcar atunci când iese dintr-o relaţie, chiar dacă aparențele sunt cu totul altele. Fecioară va fi pur şi simplu absentă atunci când e cu tine.

Balanţă

 Dacă o Balanță își dorește să te părăsească, atunci va începe să evite să petreacă timpul doar cu tine. Aşadar, ar trebui să îţi pui semne de întrebare dacă aţi început deja să vă vedeţi numai în grup.

Scorpion

Când un Scorpion începe să ignore lucrurile care au legătură cu tine, atunci este evident că își dorește să fie din nou singur. Acești nativi sunt foarte atenţi cu cei pe care îi iubesc, prin urmare dacă nu mai observa nimic din ceea ce faci sau cum eşti, este evident. Nu te mai vrea!

Săgetător

Săgetătorul este un explorator înnăscut şi adoră excursiile. Așadar, dacă nu te mai include în plimbările lui, poate fi modul lor prin care vrea să îţi spună că vrea să plece de lângă tine.

Capricorn

Capricornii sunt persoane de încredere, chiar destul de fiabile. Dar dacă nu îi mai pasă atunci când ceva te ingrijorează, atunci înseamnă că relaţia ta are probleme serioase.

Vărsător

Dacă ai observat că a trecut un weekend şi bărbatul Vărsător nu îţi dă niciun semn, atunci el e deja pe jumătate plecat din relaţie. Sâmbătă seara este specială pentru întâlniri, așa că dacă el nu vrea să o petreacă cu tine, atunci trebuie să te aștepți la un final al relației.

Peşti

Este bine să știi că Peştii sunt cele mai creative semne zodiacale. Dacă ei încep să vorbească în clişee, atunci cel mai probabil relaţia voastră e sortită eşecului. Acesta este un semn bun că tu nu mai eşti inspiraţia sau muza lor, nu mai eşti nimic pentru ei! Așa că mai bine pleci tu prima.