HOROSCOP: Cum îţi dai seama cât de bogat este un bărbat

Nativul din Vărsător are bani, dar îi cheltuie pe distracţie. Dacă nu ratează nicio petrecere, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună. Nu trebuie să fii neapărat meterialistă ca să îţi doreşti un astfel de bărbat lângă tine, aşa că află cum poţi să îţi dai seama cât este de bogat, în funcţie de zodia lui.

22 oct. 2013, 10:41
HOROSCOP: Cum îţi dai seama cât de bogat este un bărbat

Balanţă. Îi place luxul, dacă ajunge să îşi permită şi are gusturi foarte selecte. Dacă te invită la un restaurant luxos de mai multe ori, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună.

Scorpion. Poţi să îi dai seama dacă este un om bogat dacă este un om de afaceri şi dacă încearcă să te seducă folosindu-se de oportunităţile pe care i le oferă o viaţă fără griji.

Săgetător. Nativul din această zodie este foarte cheltuitor, aşa că nu o să ajungă niciodată să se îmbogăţească. Îţi poţi da seama de situaţia lui din activităţile pe care le are, călătorii sau sporturi.

Capricorn. Pentru ei nu banii sunt importanţi, aşa că dau în stânga şi în dreapta fără să se gândească la consecinţe. Îţi poţi da seama imediat, pentru că în jurul lui vei vedea numai oameni profitori.

Vărsător. Dacă nu ratează nicio petrecere, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună. Se răsfaţă în tot felul de moduri şi are cele mai ciudate hobby-uri.

Peşti.Este foarte chibzuit şi nu se lăfăie în averile altora, ci încearcă să se decurce cu ce câştigă el. De aceea, el va fi mereu mai rezervat decât cei din grup şi nu va sări să accepte invitaţiile care i se fac.

Berbec. Îl poţi recunoaşte foarte uşor, prin simplu fapt că el investeşte banii, nu doar îi ţine la saltea.

Taur. Nu se poate spune că este potent financiar, pentru că atât cât are, nu riscă să înmulţească. Pe cei mai buni reprezentanţi ai zodiei îi poţi recunoaşte după faptul că aleg produsele de calitate, în cantităţi mici.

Gemeni. Aceşti nativi, chiar dacă ajung uneori să câştige foarte mult, nu sunt capabili să agonisească. Sunt foarte cheltuitori şi nu te poţi baza pe spijinul lor din acest punct de vedere.

Rac. Aceşti nativi ajung foarte uşor în funcţia de conducere, lucru după care poţi să îţi dai seama de situaţia lor financiară.

Leu. Nici nu este nevoie să te chinui prea tare ca să îţi dai seama cât este de bogat, pentru că va avea singur grijă să te informeze. Vei vedea că se scaldă în lux şi îi place opulenţa.

Fecioară. Nativii acestei zodii sunt cei mai înstăriţi, dar au acea modestie care nu prea te ajută să îţi dai seama de poziţia pe care o ocupă în societate. Îi poţi recunoaşte după haine, după maşină, după ceas, sau după anturajul select.

CITEŞTE ŞI: Cum judeci oamenii din jurul tău, în funcţie de zodie