HOROSCOP: Cum îţi influenţează Luna destinul şi caracterul

Aspectele planetare din momentul naşterii îţi oferă indicii referitoare la caracter şi la destinul tău.

04 sept. 2013, 09:29
HOROSCOP: Cum îţi influenţează Luna destinul şi caracterul

Aici poţi calcula plasarea Lunii în momentul naşterii tale. (Selectează Time Zone GMT+2)

Luna în Berbec indică inspiraţie cu un grad mare de concretizare, abilitate de a ieşi din încurcături, tendinţă spre dinamism, agresivitate, independenţă, insubordonare. Este o fire băgăcioasă, perseverentă şi ambiţioasă. Nativul va avea popularitate, implicându-se în activităţi sociale, scrie eva.ro.

Luna în Taur indică o fire paşnică, liniştită, intuitivă, posesivitate şi gelozie, încăpăţânare, spirit materialist, încrezător în forţele proprii, având un orizont relativ limitat. Acest nativ este afectiv, senzual, înclinat spre viaţa de familie. Posibile talente artistice în desen, pictură, sculptură.

Luna în Gemeni indică inteligenţă, imprudenţă, inconstanţă, spirit inventiv, atracţie pentru studiu, pentru literatură, lipsă de perseverenţă, nehotărâre. Aceste nativ este caracterizat de dualitate, capricii, estetism şi superficialitate. Are talent pentru jurnalistică, publicitate, activităţi în contact direct cu publicul.

Citeşte şi HOROSCOPUL ŢIGĂNESC: Vezi ce zodie eşti şi ce spun astrele despre tine

Luna în Rac indică o mare sensibilitate, inteligenţă, intuiţie, percepţii subtile, o fire liniştită, receptivă, atracţie spre confort. Nativul este puternic legat de familie, emotiv, atras de istorie, filologie, diplomaţie.

Luna în Leu indică ambiţie, încredere în sine, integritate, organizare, înclinaţie spre grandomanie, eleganţă, snobism. Acest nativ este capabil în funcţii de răspundere. Mai mult, detestă minciuna, este atras de petreceri şi plăceri.

Luna în Fecioară indică multiple calităţi mentale, abilitate în dialogul cu publicul, intuiţie. Acest nativ are o fire intelectuală, analitică, subtilă, logică şi pragmatică. Persoana dă dovadă de aptitudini mari în cercetare, de spirit de observaţie dezvoltat şi reflexe bune.

Luna în Balanţă indică o fire ambiţioasă, blândă, romantică, afectuoasă şi indulgentă cu sine. Atracţie pentru societate, pentru politică şi artă oratorică, sau relaţii cu justiţia. Acest nativ beneficiază de talente artistice, popularitate, onoruri, fiind foarte sensibil la părerile celorlalţi.

Citeşte şi HOROSCOP pentru EA: Cum îţi schimbi personalitatea de-a lungul anilor, în funcţie de zodie

Luna în Scorpion indică o serie de calităţi psihice deosebite, intuiţie, clarviziune, interes pentru ocultism, mister. Acest nativ poate avea tendinţe de manipulare, lipsă de tact, preferinţe pentru critica excesivă şi contrazicere.

Luna în Săgetător indică onestitate, spirit justiţiar, mişcări foarte rapide, atracţie pentru sport şi călătorie, interes faţă de psihic. Nativul beneficiază de reuşită în afaceri, familie fericită, este idealist, iubeşte animalele, este vesel şi optimist.

Luna în Capricorn indică o voinţă puternică, egoism, fire rece, rezervată, atracţie pentru solitudine, melancolic, pesimist. Există tentaţia de a-şi sacrifica familia pentru realizarea misiunii sale în societate.

Luna în Vărsător indică o fire interiorizată, independentă, spirit de observaţie, abilitate în a-i studia pe cei din jur, idei originale, excentrice. Tentaţie spre ocultism, asociaţii secrete, aventură. Posibilitate de divorţ, popularitate artistică.

Luna în Peşti indică inconstanţă în sentimente, senzualitate puternică, nehotărâre, nelinişte, intuiţie, lipsă de simţ practic, complexe de inferioritate, imaginaţie foarte bogată, talente artistice. Posibile stări confuze şi depresii cauzate de decepţii sentimentale.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA în luna septembrie