HOROSCOP: Cum iubesc nativii din Rac

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Rac si femeia Rac in dragoste si viata.

01 apr. 2015, 09:11

Nativii nascuti in zodia Racului sunt guvernati de Luna. Pentru ca astrul de noapte are faze atat de diferite, starile de spirit ale protejatilor sai sunt aproape la fel de schimbatoare. Pe moment pot fi veseli si prietenosi iar in urmatorul minut se pot transforma in oameni ursuzi si pregatiti sa se razbune pentru cea mai mica ofensa.

Citeşte şi HOROSCOP: Top 5 zodii potrivite pentru căsătorie

Au un simt al ridicolului foarte bine dezvoltat si se tem de situatii penibile. Cu toate acestea, le place sa fie in centrul atentiei si au destule calitati prin care pot face acest lucru si pot deveni exemple pozitive. De regula sunt capriciosi, sentimentali si se lasa condusi de impulsuri si emotii. Se arunca uneori cu capul inainte sa de cele mai multe ori,cand isi asuma riscuri, au multe de castigat.

Citeşte şi Horoscop: Cum se răzbună zodiile

Familia este extrem de importanta pentru acesti nativi si se simt cel mai bine in caminul lor, inconjurati de cei pe care ii iubesc. Atunci cand sunt lipsiti de mici de afectiunea unei familii reale, atunci cand se maturizeaza vor cauta sa isi intemeize din timp propria familie.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.