HOROSCOP: Cum o să mori în funcţie de zodia ta

Pe Internet există tot felul de aplicaţii care pretind că ştiu când şi cum vei muri. Dintre acestea, majoritatea sunt inventate pentru distracţie şi nu au nimic de-a face cu astrele. Iată un horoscop care nu ştie când o să mori, dar îţi poate arăta cum o să mori în funcţie de zodia ta.

02 apr. 2014, 10:32
HOROSCOP: Cum o să mori în funcţie de zodia ta

Zodie aventuroasă, Berbecul îşi va găsi sfârşitul destul de devreme. Nu mai paria cu prietenii că poţi sări peste o maşină în flăcări şi nu te duce să-ţi faci un tatuaj într-un salon dubios, dacă ţii la viaţa ta.

Cel mai mare risc pentru Tauri este să enerveze pe cineva atât de tare, încât să-i împingă la crimă. Dacă vorbim despre partenerul de viaţă, după ani de zile în care ţi-a suportat mofturile, ai face bine să nu guşti din cafeaua de după ceartă.

S-ar putea ca Gemenii să-şi găsească sfârşitul în urma unei gelozii bolnave a partenerului sau după ce au fost prinşi cu mâţa în sac de către un coleg mai instabil psihic.

Rac. Dacă vă ştiţi mai delicaţi din fire, încercaţi să nu disperaţi de câte ori vedeţi o ştire teribilă la televizor. Astfel, riscul de sinucidere sau moarte prin înfometare de tristeţe sunt mai reduse.

Dacă o bătrâneţe în cadru nu este pe placul Leilor, încercaţi totuşi să nu vă doriţi o viaţă scurtă şi aventuroasă. Măcar de dragul nepoţilor, dacă nu din amor propriu.

Prea atente la carieră, Fecioarele ar putea să lase viaţa privată pe locul doi. Cum asta creşte posibilitatea unui divorţ, fecioara riscă să moară singură, la birou, de epuizare sau de o boală simplă, netratată la timp.

Balanţa va muri, cel mai probabil de o boală cardiacă sau de circulaţie, deoarece toată viaţa va ţine mai mult al confort decât la sănătate. Un accident vascular cerebral sau un infarct vor fi cele care vor pune capăt huzurului.

Scorpion. Pofta pentru exclusivităţi şi viaţă luxoasă vă va aduce sfârşitul, deoarece nu oricine poate găti sushi din peşti otrăvitori sau deserturi din fructe amazoniene.

Citeşte mai mult pe Unica.ro