Horoscop: Cum reacţionezi în faţa morţii, în funcţie de zodia ta

Imaginează-ţi că eşti la bordul unui avion, în drum spre însorita Italie, plin de gânduri frumoase şi speranţe. Deja ştii câte poze vei posta pe Facebook şi ai o idee despre cine te va da cu loţiune pe spate, când căpitanul anunţă că ceva este în neregulă cu avionul. Încep turbulenţele, iar tu îţi dai seama că sunt ultimele clipe de viaţă. Află cum reacţionezi, în funcţie de zodie.

30 aug. 2014, 12:23
Horoscop: Cum reacţionezi în faţa morţii, în funcţie de zodia ta

Berbec

Prima ta intenţie este să sari din avion sau să te îndrepţi spre ieşire, cerând o paraşută. Când îţi dai seama de ridicolul situaţiei, rămâi liniştit pe scaun şi încerci să înţelegi profunzimea sentimentelor care te încearcă. Până la urmă, demult speri la o întâlnire cu Dumnezeu, în sfârşit vei afla cine ţi-a ocupat locul de stăpân al lumii.

Citeşte şi Horoscop: Ce bărbaţi te vor face cel mai mult să suferi, în funcţie de zodia lor

Taur

Tu îţi vei da seama că nu poţi face faţă situaţiei şi îi vei cere stewardesei alcool. După câteva pahare, te vei simţi mult mai bine şi te vei convinge că în viaţa următoare vei fi mai curajos.

Citeşte şi Astrologie: Care sunt planetele care te ajută şi cele care te trag în jos, în funcţie de zodia ta
 
Gemeni

Nativii din această zodie o iau razna cum simt cea mai mică ameninţare cu moartea, însă reuşesc să se calmeze. Dacă au timp, se apucă să scrie despre asta, pentru că sunt pricepuţi la vorbe.

Citeşte şi Horoscop: Cum se comportă zodiile când se îndrăgostesc

Rac

Tu îţi vei lua cartea preferată şi vei începe să citeşti, în speranţa că vei scăpa de gândurile negative. În realitatea, tu crezi că puterea minţii tale va fi mai puternică decât ceilalţi factori şi vei reuşi să scapi cu bine din asta.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.