HOROSCOP: Cum să ai noroc la bani în funcţie de zodie

Anul acesta este al tău, berbecii trebuie să fie deschiși la noi oportunități astfel încât în 2019 este norocos în privința banilor. Gândirea pozitivă este una dintre armele tale cele mai de preț. Cu cât te gândești mai mult că vei obține o sumă de bani cu atât aceasta v-a fi mai ușor de obținut pentru tine.

23 feb. 2019, 12:57
HOROSCOP: Cum să ai noroc la bani în funcţie de zodie
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
 
Anul acesta este al tău, berbecii trebuie să fie deschiși la noi oportunități astfel încât în 2019 este norocos în privința banilor. Gândirea pozitivă este una dintre armele tale cele mai de preț. Cu cât te gândești mai mult că vei obține o sumă de bani cu atât aceasta v-a fi mai ușor de obținut pentru tine.

Este de preferat ca anul acesta să te folosești de cunoștințele tale temeinice pe care le-ai dobândit în ultima perioadă astfel încât ușile se deschid în jurul tău. Depune puțin efort la început, iar mai apoi lucrurile vor veni de la sine. Talismanul tău norocos este chiar mintea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

  Vorbele sunt unele dintre cele mai bune atuuri pe care le deții așa că pentru succes pe partea financiară este necesar să scoți artileria grea și să vorbești așa cum doar tu știi pentru a atrage banii de partea ta. Folosește-ți creativitatea pentru a arăta ceea ce poți și banii vor veni spre tine în cel mai rapid mod.

Rac ( 22 iunie – 21 iulie)

  Curajul este unul dintre punctele tale forte așa că în 2019 trebuie să îți asculți instinctul și să realizezi ce e bine să faci pentru viitorul tău. Cu cât deciziile tale sunt mai corecte cu atât îți vor aduce mai mulți bani și mai multe oportunități de dezvoltare.

Leu (22 iulie – 22 august)

   Succesul pe care tu îl poți produce este foarte mare, dar ai grijă la oamenii invidioși din jurul tău. Pentru a avea noroc în domeniul financiar trebuie să îți expui ideile în fața șefilor tăi pentru că sunt foarte bune, vei primi multe laude.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

   Poate este momentul să iei o nouă decizie în viața ta și să o apuci pe alt drum pentru a avea noroc pe plan financiar. Ideile tale nu trebuie să rămână în capul tău, spune-le și norocul va veni pe strada ta.

Balanță ( 23 septembrie – 22 octombrie)

   Pentru un an norocos pe plan financiar trebuie să ai încredere în forțele tale proprii și eventual să iei în calcul începerea unei noi afaceri. Ai încredere în ideile tale și începe să le pui în aplicare, odată ce o vei face banii vor veni către tine în cel mai rapid mod.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

Anul acesta secretul tău pentru succes pe plan financiar constă în multă muncă, expunerea ideilor și susținerea lor. Toate sacrificiile pe care le faci vor avea rezultate pe mai departe. Ambiția este tot ce contează.

Săgetător ( 22 noiembrie – 21 decembrie)

Randamentul cel mai bun îl dai când tu ești propriul tău șef, pentru asta trebuie să îți iei inima în dinți și să faci o schimbare în viața ta pe planul carierei. Perseverența îți va aduce norocul mult dorit pe plan financiar.

Capricorn ( 22 decembrie – 20 ianuarie)

 Se pare că norocul pe plan financiar vine chiar din propriile tale decizii. Multă muncă și ambiția te aduc pe primele locuri în ochii tuturor așa că trebuie să profiți de asta. 

Vărsător ( 21 ianuarie – 18 februarie)

   Pentru că îți place să te exprimi liber caută pentru succes desăvârșit să îți expui idelie artistice. Chiar dacă pare riscant ai încredere în instinctul tău și vei vedea cum totul în jurul tău prinde culoare pe plan financiar și nu numai.

Pești ( 19 februarie – 20 martie)

Pentru că nu îți place să fi controlat de alte persoane, succesul pe plan financiar poate veni doar de la propria ta persoană. Încearcă să îți urmezi visele și totul va prinde contur în jurul rău. Propria ta afacere nu poate fi ceva rău.